Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Samsung The Wall - Modular MicroLED τηλεόραση 146 ιντσών

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Samsung δίνει το παρόν στην CES 2018 και έρχεται να μας παρουσιάζει μια αρκετά ενδιαφέρον καινοτομία. Πρόκειται για το The Wall, το πρώτο modular bezel-less panel που δημιουργεί μια τεράστια οθόνη σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμεί ο χρήστης.

     

    Το The Wall της Samsung, είναι μια modular τηλεόραση 146 ιντσών με τεχνολογία MicroLED και χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος, τη μορφή ή την ανάλυση.

     

    5a53ea390466c_SamsungTheWallMicroLED.jpg

     

    Η τεχνολογία MicroLED που προσφέρει το The Wall εξαλείφει την ανάγκη για έγχρωμα φίλτρα ή οπίσθιο φωτισμό, backlight, αλλά επιτρέπει στην οθόνη να προσφέρει στους καταναλωτές την απόλυτη εμπειρία προβολής. Προσφέρει βαθύτατα μαύρα, έντονα χρώματα και είναι εξαιρετικά φωτεινή. Επίσης προσφέρει μεγαλύτερη διάρκειας ζωής και καλύτερη κατανάλωση ισχύος.

     

    Τέλος, ο σχεδιασμός της είναι bezel-less, με τη Samsung να υποστηρίζει πως οι καταναλωτές μπορούν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν modules για να κάνουν την τηλεόρασή τους μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επίσης δεν υπάρχει αντίκτυπο στην απόδοση της οθόνης, αφαιρώντας έτσι τους προηγούμενους περιορισμούς στα μεγέθη της οθόνης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.