Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    UNPLUG and PLAY - Πλήρες σετ ασύρματων περιφερειακών από την Corsair

    Η Corsair μετά από τις παρουσιάσεις που αφορούν νέο hardware στη CES 2018, δε θα μπορούσε να μην παρουσιάσει και νέα περιφερειακά για να διακοσμήσουν το γραφείο σας και να βοηθήσουν τις ικανότητες σας στα παιχνίδια. Η Corsair λοιπόν παρουσίασε την ασύρματη σειρά UNPLUG and PLAY η οποία περιλαμβάνει το K63 Wireless, ένα ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο, το DARK CORE RGB Wireless Gaming Mouse και ένα ασύρματο mousepad, το MM1000 που θα μπορεί να φορτίζει το ποντίκι σας χωρίς την χρήση κάποιου καλωδίου.

    5a55fbeba28aa_2_CorsairK63WirelessGaming

     

    Και επειδή όλα όσα αναφέραμε είναι δύσκολο να τα χειριστείτε όταν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας, η Corsair έχει τη λύση!
    Το K63 Lapboard είναι μια φορητή βάση για τα βασικά σας περιφερειακά η οποία προσφέρει ειδική θέση για το K63 πληκτρολόγιο σας και ένα full sized mousepad υφασμάτινης υφής.

     

    5a56006a4d788_2_CorsairK63WirelessGaming

     

    Το K63 Wireless πληκτρολόγιο της Corsair κάνει χρήση των κόκκινων μηχανικών διακοπτών CHERRY MX και υπόσχεται διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 75 ώρες. Μπορείτε να συνεχίσετε όμως κανονικά το παιχνίδι σας ή την πληκτρολόγηση σας από εκεί και έπειτα καθώς μπορείτε να το τροφοδοτήσετε και μέσω ενός USB καλωδίου. Όταν το K63 Wireless χρησιμοποιείτε ασύρματα κάνει χρήση μιας εξαιρετικά γρήγορης ασύρματης τεχνολογίας με μόλις 1ms latency στα 2,4 GHz καταγράφοντας έτσι στιγμιαία τις εντολές που δώσατε. Κάθε πλήκτρο επίσης έχει το δικό του LED για φωτισμό με την ένταση του να μπορεί να προσαρμοστεί από το λογισμικό CUE της CORSAIR.

    Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ασύρματη επικοινωνία κάνει χρήση του πρωτοκόλλου 128-bit AES για πλήρως κρυπτογραφημένη επικοινωνία.

     

     

    5a5604fe58e06_2_CorsairDARKCORERGBSE.png

     

    Παράλληλα με τα παραπάνω παρουσιάστηκε και το Corsair DARK CORE RGB Wireless Gaming Mouse το οποίο προσφέρει την ίδια ευέλικτη ασύρματη συνδεσιμότητα τριών τρόπων όπως και το K63 Wireless, φέρνοντας την ακρίβεια του οπτικού του αισθητήρα των 16.000 DPI στον υπολογιστή σας μέσω της ασύρματης (με ταχύτητα 1ms 2.4GHz και χαμηλής καθυστέρησης Bluetooth) ή ενσύρματης σύνδεσης USB. Το σχήμα του είναι εξαιρετικά άνετο σύμφωνα με τη Corsair ενώ μπορεί να προσαρμοστεί χρησιμοποιώντας δύο εναλλάξιμες μαγνητικές λαβές για σχεδόν οποιοδήποτε gamer. Πλήρως προσαρμόσιμος είναι και ο RGB τριών ζωνών φωτισμός του μέσω του CUE προγράμματος που επιτρέπει στους gamers να ρυθμίζουν το δικό τους στυλ με σχεδόν απεριόριστες επιλογές φωτισμού, μοτίβα και εφέ, από απλά χρώματα μέχρι πλήρη συγχρονισμό με άλλα περιφερειακά.

     

    Το Dark Core σπάνια θα χρειαστεί το καλώδιο φόρτισης καθώς προσφέρει διάρκεια μπαταρίας έως και 24 ώρες. Όταν όμως το φορτίζετε η ενσύρματη λειτουργία DARK CORE RGB σας επιτρέπει να συνεχίσετε να παίζετε με τα εννέα προγραμματιζόμενα κουμπιά της να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμα ακόμα και με το καλώδιο.

     

    2_01-08-18_10.png

     

    Και για να ολοκληρωθεί το σετ, η Corsair κυκλοφόρησε το MM1000 mousepad. Το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το ποντίκι σας όσο εσείς το χρησιμοποιείτε καθώς και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει Qi Wireless Charging. Οι διαστάσεις του είναι 260mm x 350mm από non-slip καουτσούκ, έχει μια USB 3.0 pass-through έξοδο καθώς και ένα LED ως ένδειξη φόρτισης.

     

     

    Οι τιμές των προϊόντων ανέρχονται σε:

    K63 Wireless Mechanical Gaming Keyboard - 109.99€

    MM1000 Qi® Wireless Charging Mouse Pad - 79.99€

    K63 Wireless Gaming Lapboard for the K63 Wireless Keyboard - 59.90€

    DARK CORE RGB Performance Wired / Wireless Gaming Mouse - 79.99€

    DARK CORE RGB SE Performance Wired / Wireless Gaming Mouse with Qi® Wireless Charging - 89.99€

     

    Βίντεο των προϊόντων


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.