Jump to content



  • karmen1983
    karmen1983

    [Computex 2015]Η Phanteks ανακοίνωσε ένα PSU power splitter για το Enthoo Evolv Mini XL

    Το συγκεκριμένο κουτί το είχαμε δει από κοντά σε μία πρόσφατη παρουσίαση και είχαμε διαπιστώσει ένα πρόβλημα με τα καλώδια του δεύτερου τροφοδοτικού που θα αναλάμβανε να δώσει τις απαραίτητες τάσεις σε ένα απο τα δύο συστήματα που μπορεί να φιλοξενήσει το κουτί.

     

    Η Phanteks άκουσε reviewers και χρήστες και προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση ενός PSU power splitter, το οποίο επιτρέπει αφού εγκατασταθεί στο πίσω μέρος του κουτιού, να τροφοδοτήσει και τα δύο συστήματα του κουτιού από ένα και μόνο τροφοδοτικό. Επίσης, δίνει την δυνατότητα να εκκινήσετε το ένα σύστημα, χωρίς να είναι απαραίτητο να εκκινήσει και το δεύτερο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον τερματισμό.

     

    Επάνω του συνδέονται το 24pin και το 8pin EPS καλώδιο από το τροφοδοτικό και από εκεί έχοντας συμπεριφορά δύο τροφοδοτικών, τροφοδοτεί τα δύο συστήματα.

     


    87a


    87b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.