Jump to content


  • yanni
    yanni

    [Computex 2015]Νέα περιφερειακά για gamers από την G.Skill

    .
    Τα KM780 RGB και KM780 MX, με full RGB φωτισμό το πρώτο και Crimson Red φωτισμό το δεύτερο, είναι δύο ενσύρματα μηχανικά πληκτρολόγια με Cherry MX Red και Brown key switches με αντοχή έως και 50 εκατομμύρια πατήματα. Τα πληκτρολόγια έχουν φτιαχτεί ώστε να αντέχουν υπό δύσκολες συνθήκες και να μπορούν να κρατήσουν για αρκετά χρόνια καθημερινής χρήσης. Η επικοινωνία τους με το σύστημα γίνεται μέσω USB 2.0, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη τους επιτρέπει την αποθήκευση έως και τριών διαφορετικών ρυθμίσεων του χρήστη. Η εναλλαγή ανάμεσα στις τρεις αυτές ρυθμίσεις γίνεται εύκολα και άμεσα μέσω τριών mode keys.

     

    G.Skill KM780 RGB


    G.Skill KM780 MX

     

    Το ποντίκι MX780 RGB είναι και αυτό παραμετροποιήσιμο από τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και με τα δύο χέρια. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουμε 8 πλήκτρα, ARM επεξεργαστή, Avago laser sensor, Omron micro-switches, 1000Hz polling rate, 8200 dpi, ανίχνευση κίνησης έως και 150ips, έως 30g επιτάχυνση και αντοχή που φτάνει τα 20 εκατομμύρια κλικς. Μέχρι πέντε προφίλ RGB φωτισμού μπορούν να αποθηκευτούν στο ποντίκι.

     

    MX780 RGB

     

    Η παραμετροποίηση των πληκτρολογίων και του ποντικιού γίνεται μέσω της εφαρμογής G.SKILL Unified Driver System.

     

    Όσον αφορά τα δύο headsets, αυτά είναι τα SR910 και SV710. Η κύρια διαφορά τους είναι ότι το SR910 υποστηρίζει Real Surround μέσω δέκα οδηγών, ενώ το SV710 Virtual Surround Dolby Pro Logic IIx μέσω ενός ζεύγους οδηγών των 55mm. Υποστηρίζεται τεχνολογία Xear 3D, το μικρόφωνο διαθέτει environmental noise cancellation, τα μαξιλαράκια είναι κατασκευασμένα από άνετο δέρμα, ενώ μέσω λογισμικού μπορούν να ρυθμιστούν όλοι οι παράμετροι του ήχου, ενώ περιλαμβάνεται και equalizer.

     

    SR910


    SV710

     

    Η διαθεσιμότητα των νέων gaming περιφερειακών της G.Skill έχει οριστεί για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.