Jump to content



  • kavadias
    kavadias

    [Computex 2015]Νέα compact ολοκληρωμένα PC από την Shuttle

    Έτσι η Shuttle πρόσθεσε 3 νέα μοντέλα στη σειρά DS. Στο υπάρχον DS57U ήρθαν τώρα να προστεθούν στα Ευρωπαϊκά καταστήματα τα DS57U3, DS57U5 and DS57U7 όλα με ενσωματωμένους Intel Core i3, Core i5 και Core i7 αντίστοιχα. Τα 4 μοντέλα, όλα σε μαύρο βασίζονται στο Broadwell chip της Intel των 14nm έχοντας εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πολύ υψηλότερη απόδοση υποσυστήματος γραφικών από την προηγούμενη γενιά.

     

    50b



    Με διαστάσεις 20 x 3.95 x 16.5 cm (ΜxΠxΥ), τα νέα μοντέλα της Shuttle έχουν χώρο για ως 16 GB 1.35 V DDR3L μνήμης σε 2 θέσεις (slots) SO-DIMM. Υπάρχει μία θέση για δίσκο SATA 2.5", 6 Gbit/s, και θέση mini-PCI Express που μπορεί να δεχθεί mSATA SSD. Μια δεύτερη θέση mini-PCI Express είναι ήδη κατειλημμένη από το ασύρματο interface. Από εξωτερικές θύρες έχουμε:

    • 2x Intel ελεγκτές Ethernet 10/100/1000
    • 2x USB 3.0
    • 4x USB 2.0
    • jack ήχου (μικρόφωνο, ακουστικό)
    • και ένα card reader.

    Επιπλέον 2 σειριακές θύρες και μια υποδοχή για απομακρυσμένη εκκίνηση (remote power-on) δηλώνουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που δεν υπάρχει φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα.

    Υπάρχουν επίσης μία θύρα DisplayPort και μία HDMI για σύνδεση με monitor και τηλεοράσεις. Λόγω της ισχυρής ενσωματωμένης Intel HD Graphics 5500, 4Κ (2160p) βίντεο μπορεί να αναπαραχθεί στα 60Hz χωρίς πρόβλημα.



     

    50a



    "Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσίαση του DS57U το Φεβρουάριο, προσθέτουμε άλλα 3 μοντέλα στη γκάμα μας, για τα οποία δεν υπάρχει αντίπαλος στην αγορά αν λάβουμε υπόψιν όλα τα χαρακτηριστικά ησυχίας απόδοσης και αντοχής" δήλωσε ο Tom Seiffert, επικεφαλής Marketing & PR της Shuttle Computer Handels GmbH.
    "PC παθητικής ψύξης με επεξεργαστές Intel Core σε αυτό το μέγεθος δεν προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές"

    Όλα τα νέα μοντέλα της Shuttle μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση θέλει ο πελάτης πχ. κρυμμένα κάτω από ένα γραφείο ή σε ένα VESA mount πίσω από την οθόνη. Όλα τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα για χρήση σε περιβαλλοντικές θερμοκρασίες από 0 ως 40 °C.

    Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής της Shuttle είναι 402.00 EUR για το DS57U3, 519.00 EUR για το DS57U5 και 673.00 EUR για το DS57U7 (χωρίς ΦΠΑ). Τα μηχανήματα είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένους μεταπωλητές σε όλη την Ευρώπη.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.