Jump to content



  • yanni
    yanni

    [Computex 2015]Νέες DDR4 από την Crucial

    .
    Οι νέες Ballistix αξιοποιούν την τελευταία τεχνολογία της Micron και προορίζονται για συστήματα που έχουν ανάγκη μεγάλες ποσότητες μνήμης, αλλά και υψηλές επιδόσεις, όπως συστήματα βασισμένα στην τελευταία πλατφόρμα της Intel X99. Οι νέες μνήμες θα είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές σειρές τις Sport LT, Tactical και Elite και θα υποστηρίζουν Intel XMP 2.0. Η διαθεσιμότητά τους αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου και θα καλύπτονται από lifetime εγγύηση.

     

    Ballistix DDR4 48a


    Ballistix DDR4 48b


    Ballistix DDR4 48c

     

    Όσον αφορά τις μνήμες για τους servers η Crucial ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει DDR4 2400MT/s 8Gb-based RDIMM, LRDIMM και ECC UDIMM server modules μέσω τους προγράμματός της Technology Enablement Program. Τα νέα modules θα αποσκοπούν στο να προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, διαμεταγωγή, με παράλληλα χαμηλότερη κατανάλωση.

     

    Crucial DDR4 server 47a

     

    Οι νέες μνήμες είναι εκτεταμένα δοκιμασμένες, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν απόλυτα αξιόπιστα και καλύπτονται από lifetime εγγύηση. Το πρόγραμμα Technology Enablement Program επιτρέπει στους συνεργάτες της εταιρίας που αναπτύσουν ή αξιολογούν πλατφόρμες που χρησιμοποιούν DDR4 μνήμη να έχουν μια πρώιμη πρόσβαση στις DDR4 μνήμες της Crucial για να τις δοκιμάσουν. Οι νέες μνήμες θα είναι διαθέσιμες πιθανόν προς το τέλος του Ιουλίου και θα συμπεριλαμβάνονται στο Reliance Program της Crucial, το οποίο προσφέρει επιπλέον οφέλη στους συνεργάτες της εταιρίας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.