Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    [Computex 2015] Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο της mid-tower modular κουτί, το MasterCase

    To MasterCase είναι η αρχή μίας νέας οικογένειας κουτιών για PC που προσφέρει πρωτοποριακό έλεγχο πάνω στη λειτουργικότητα και στο σχεδιασμό. Το νέο αυτό προέκυψε ως έμπνευση από το επαναστατικό κουτί MasterConcept, το οποίο κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της Cooler Master στην έδρα της στην Ταϊπέι.

     

    "To MasterConcept αντιπροσωπεύει το όραμα της μοναδικότητας του κάθε κουτιού για PC και είναι το πρώτο βήμα στον ριζικό επαναπροσδιορισμό της σχέσης μας με τους fans και τους υποστηρικτές μας", δήλωσε ο PS Tang, Vice President, Cooler Master. "Εμπνευσμένο από την επαναστατική προσέγγιση του MasterConcept στην εσωτερική και εξωτερική επεκτασιμότητα, το Master Case αντιπροσωπεύει την αρχή σε αυτό το νέο ρεύμα στην τεχνολογία των κουτιών για PC".

     

    To MasterConcept και το MasterCase πρωτοπορούν στο πως σχεδιάζονται, αγοράζονται και χρησιμοποιούνται. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το FreeForm. H CoolerMaster θέλει τους χρήστες της να έχουν απόλυτο έλεγχο στην εμφάνιση και στη λειτουργία του κουτιού τους. Γι'αυτό η τεχνολογία FreeForm προσφέρει επιλογές στην ρύθμιση του εξωτερικού μέρους με την αντικατάσταση των panels και των πορτών, ενώ παράλληλα προσφέρει και μεγάλη ευελιξία στην εσωτερική διαμόρφωση ακόμα και ενός mid-tower κουτιού.

     

    Το MasterCase 5 θα εκτίθεται στην Computex 2015, έχει ύψος 460 mm και θα κυκλοφορήσει σε τρεις παραλλαγές : MasterCase 5, MasterCase Pro 5 και MasterCase Maker 5. Οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από τις δύο λαβές στο πάνω μέρος του MasterCase 5 και το κλασσικό πλαϊνό καπάκι, το υπερυψωμένο κυψελοειδές πάνω κάλυμμα του MasterCase Pro 5 ή τις λείες γραμμές με το ίσιο πάνω μέρος και τις ανοιχτό μπροστινό μέρος με τους ανεμιστήρες του MasterCase Maker 5.

     

    Στο MasterCase, η τεχνολογία Freeform επιτρέπει ένα μόνο κουτί να έχει πολλές και διαφορετικές διαμορφώσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίζουν το κουτί τους αντί να το αντικαθιστούν. Μέσα από μία απλή διαδικασία "clip-and click" είναι δυνατή η καθ' ύψος ρύθμιση ή ακόμα και η αφαίρεση των θηκών για τους σκληρούς δίσκους, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οικιακός server, σταθμός εργασίας με υδρόψυξη και συστήματα για gaming με δυνατότητα διπλών καρτών γραφικών με μεγάλο μήκος. Το κουτί θα είναι διαθέσιμο τον Αύγουστο.

     

     

    36a

     

    36b

     

    36c


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.