Jump to content



  • yanni
    yanni

    [Computex 2015] Τα σχέδια της JMicron για την αγορά των SSD controllers

    .
    Ο JMF670H πρόκειται για έναν χαμηλής-μέσης κατηγορίας SATA III controller για MLC NAND, τον οποίο θα διαδεχθεί ο JMF680. Ο JMF680 θα είναι και αυτός ένας τυπικός μέσης κατηγορίας SATA III controller που θα προσφέρει επιπλέον υποστήριξη για TLC NAND. Επιπλέον θα υποστηρίζει SSDs με χωρητικότητα έως και 2TB, έναντι των 512GB που είναι το όριο για τον JMF670H καθώς και άλλα χαρακτηριστικά.

     

    JMicron1 575px

     

    Όσον αφορά τους PCIe controllers, η JMicron ακύρωσε τους JMF810 και JMF811 controllers και επικεντρώνεται στον JMF815 ο οποίος θα είναι ένας χαμηλού κόστους controller PCIe 3.0 x2 χωρίς NVMe υποστήριξη. Ο controller αυτός θα δώσει την δυνατότητα δημιουργίας αποθηκευτικών μέσων που μπορεί να μην προσφέρουν τις επιδόσεις άλλων controllers, αλλά θα είναι πιο προσιτά στο καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας όμως και πάλι σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις έναντι των SATA III, με την ταχύτητα ανάγνωσης να φτάνει τα 1200MB/sec και την ταχύτητα εγγραφής τα 1000MB/sec.

     

    Τα πρώτα προϊόντα στην αγορά που θα αξιοποιούν τους JMF680 και JMF815 αναμένονται στις αρχές του επόμενου έτους.

     

    JMicron2 575px

     

    Τέλος, η JMicron αναπτύσσει και τον JMF60F, διάδοχο του JMF608. Αυτός είναι ένας controller που δεν χρησιμοποιεί DRAM, με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Θα υποστηρίζει έως 256GB χωρητικότητες, θα έχει βελτιωμένη ECC μηχανή και οι ταχύτητες που θα επιτυγχάνονται θα είναι της τάξης των 530MB/sec σε ανάγνωση και 240MB/sec σε εγγραφή. Υλοποιήσεις με controllers που δεν χρησιμοποιούν DRAM είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Κίνα, οπότε δεν αποκλείεται η JMicron να παρουσιάσει και άλλα ανάλογα προϊόντα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.