Jump to content



  • Seafalco
    Seafalco

    [Computex 2015] H Corsair ανακοινώνει τη σειρά τροφοδοτικών RMi

    RMi 1000 01b hero

     


    Πρόκειται για τη νέα σειρά PSUs που έχει τέσσερα μέλη -για την ώρα- και ανήκει στην ενεργειακή απόδοση 80 PLUS Gold, που αποδίδει πολύ «σφιχτό» έλεγχο της τάσης τόσο όσο αφορά στην ακριβή τιμή της, όσο και στην ελάχιστη δυνατή κυμάτωσή της(ripple), διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο του θορύβου στα επίπεδα του πρακτικώς μη αισθητού!

    80 plus gold

    RM1000i EFFICIENCY WEB 121714

    Cap

     


    Πρακτικά και μιλώντας για πραγματική χρήση, η απόδοση των τροφοδοτικών της σειράς RMi είναι της τάξης του 90%.

     

    Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη σειρά, είναι υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους πυκνωτές, που είναι όλοι Ιαπωνικής κατασκευής και θερμοκρασιακής κλάσης 105 oC, πράγμα που είναι κρίσιμο όταν η αξιοπιστία είναι ουσιώδης όρος επιλογής!

     


    RMi 1000 04 hero

     


    Διαθέτουν πλήρως αποσπώμενο σετ καλωδιώσεων (fully modular) προκειμένου να κάνουν τη ζωή μας εύκολη στη διευθέτηση των καλωδιώσεων μέσα στα κουτιά μας και παρουσιάζουν την μικρότερη δυνατή παρεμβολή στη ροή του αέρα μέσα σε αυτά.

    Link

     


    Όλα τα τροφοδοτικά της σειράς, διαθέτουν τον Corsair Link Digital εξοπλισμό, που μέσω του PC, μας επιτρέπει την παρακολούθηση των παραμέτρων λειτουργίας τους, τον έλεγχο του ανεμιστήρα καθώς ακόμα και τη νέα δυνατότητα, να επιλέξουμε αν η τάση των 12 Vdc θα κατανέμεται σε πολλαπλά κανάλια εξόδου ( default multi-rail), ή θα συνδεθούν σε ένα κανάλι υψηλού ρεύματος (single-rail).

    multi rail

    Low noise

     


    Ο εξαιρετικός συντελεστής απόδοσης της σειράς RMi σημαίνει πολύ χαμηλότερη παραγωγή θερμότητας από τα εξαρτήματα ισχύος τους, πράγμα που επιτρέπει στον 135 mm fluid-dynamic-bearing ανεμιστήρα τους, να μην λειτουργεί μέχρι το επίπεδο κατανάλωσης να φτάσει στα 400Watt (για το RM1000i), εξασφαλίζοντας μέχρι το επίπεδο αυτό, πλήρως αθόρυβη λειτουργία.

    RMi 1000 02 hero

     


    Ο ανεμιστήρας τους ελέγχεται από την θερμοκρασία του PSU και έτσι προσαρμόζει την ταχύτητά του στις πραγματικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας άρτιες συνθήκες ψύξης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα, τον παραγόμενο θόρυβο!

    RM1000i NOISE WEB 121714

     


    Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους αναφέρουμε ότι η σχεδίασή τους είναι συμβατή με περιβάλλοντα server όπου επικρατούν θερμοκρασίες 50 oC και είναι «θωρακισμένα» από ενδεχόμενα σφάλματα καθώς διαθέτουν, οver-voltage protection, under-voltage protection, short circuit protection, over power protection, και over temperature protection, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα κρίσιμα εξαρτήματα του συστήματος που τροφοδοτούν!

     

    Στην σειρά περιλαμβάνονται για την ώρα, τέσσερα τροφοδοτικά με ισχύ 650, 750, 850 και 1000-Watt, οι συνιστώμενες από την Corsair (MSRP) τιμές είναι:

     

    650W > 129.99$
    750W > 139.99$
    850W > 159.99$
    1000W > 189.99$

     

    Όλα τα τροφοδοτικά της σειράς συνοδεύονται από επταετή εγγύηση καλής λειτουργίας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.