Jump to content



  • karmen1983
    karmen1983

    [Computex 2015]Phanteks Enthoo Evolv ATX η νέα πρόταση από την εταιρία

    Το συγκεκριμένο κουτί θα διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις. Την κλασική πλέον μαύρη και την γκρι με διαστάσεις 324 mm x 590 mm x 577 mm(WxHxD) και βάρος 10,2kg. Εσωτερικά έρχεται με τρεις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες 140mm για να προσφέρει άμεση ψύξη πετυχαίνοντας ταυτόχρονα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Στο πίσω μέρος του θα υπάρχει το κλασικό πλέον PWM hub της εταιρίας.

     

    Τα υλικά κατασκευής είναι 3mm αλουμίνιο για το εξωτερικό και λαμαρίνα για το εσωτερικό. Οι μητρικές που μπορούν να πάρουν θέση εντός είναι E-ATX *(μέγιστο πλάτος 264mm ), ATX, Micro ATX, Mini ITX. Για το μέγιστο ύψος ψύκτρας επεξεργαστή ο πήχης σταματάει στο εντυπωσιακό νούμερο των 194mm και για το μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών, στα 420mm!!

     

    Οι δυνατότητες του δεν σταματάνε εδώ. Εντός μπορείτε να εγκαταστήσετε έως και οκτώ δίσκους 3,5" (στη βασική έκδοση μέχρι πέντε) και για τους δίσκους 2.5" υπάρχουν τρεις θέσεις με τη βασική έκδοση χωρίς τα extra brackets να έχει δύο θέσεις.

     

    Για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου τα νέα είναι ευχάριστα μιας και η οροφή και η πρόσοψη μπορούν να φιλοξενήσουν ψυγεία έως και 360mm και ένα ακόμα ψυγείο 120mm μπορεί να πάρει τη θέση του στο πίσω μέρος.

     

    Το front panel αποτελείται από δύο θύρες USB3.0, jacks για τον ήχο και φυσικά κουμπιά εκκίνησης και επανεκκίνησης και σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η πενταετής εγγύηση. Η προτεινόμενη τιμή από την εταιρία είναι 179,90€ και για τις δύο εκδόσεις του κουτιού. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα βίντεο από το κανάλι της εταιρίας στο Youtube, όπως και κάποιες φωτογραφίες για το απαραίτητο οφθαλμόλουτρο.

     


     

    Evolv ATX Black RGB LED 2k

    Evolv ATX Black Top radiator bracket 2k


    EVOLV ATX Gray Dustfilter front 2k

    EVOLV ATX Gray Front IO Powerbutton 2k


    EVOLV ATX Gray Reservoirs 2k

    Evolv ATX Gray Vents 2k


    Evolv ATX Black Left view open 2k

    Evolv ATX Black MB HDD Brackets 2k


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.