Jump to content



  • yanni
    yanni

    Computex 2016. Μητρική για Skylake με ενσωματωμένη GTX 1070

    Η Colorful είχε στο περίπτερό της στην Computex, μια πολύ ενδιαφέρουσα μητρική. Η μητρική αυτή η οποία βασίζεται στο B150 chipset, ενσωματώνει μια Nvidia GTX 1070 κάρτα γραφικών.

     

    Η κάρτα γραφικών, η οποία καταλαμβάνει το αριστερό κομμάτι της μητρικής, φαίνεται να είναι τύπου MXM, κάτι που επιβεβαιώνει φήμες που θέλουν την Nvidia να φέρνει τις desktop εκδόσεις των νέων της καρτών στους φορητούς υπολογιστές.

     

    B150-GP104.jpg

     

    Η μητρική διαθέτει επιπλέον δύο mini PCIe υποδοχές για WiFi modules ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τοποθετηθεί σε μια mini PCIe υποδοχή, καθώς και δύο υποδοχές για μνήμη τύπου SO DIMM. Η μητρική δεν φαίνεται να ακολουθάει κάποιο ATX στάνταρ, οπότε πιθανόν προορίζεται για χρήση σε κάποιο barebone της εταιρίας. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε παρόμοιες λύσεις και από άλλες εταιρίες.

     

    Πηγή: Colorful motherboard with GeForce GTX 1070 on board | VideoCardz.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.