Jump to content



  • yanni
    yanni

    Cynosa Chroma, οικονομικό RGB πληκτρολόγιο από την Razer

    Για όσους θα ήθελαν ένα οικονομικό gaming RGB πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων, από μια γνωστή εταιρία του χώρου όπως η Razer, αλλά και για όσους θεωρούν ότι τα σύγχρονα RGB πληκτρολόγια δεν διαθέτουν αρκετό RGB φωτισμό, η εταιρία ανακοίνωσε το νέο της RGB πληκτρολόγιο Razer Cynosa Chroma, το οποίο θα διατίθεται και σε Pro έκδοση, με ακόμα περισσότερο RGB φωτισμό σε σχέση με την απλή έκδοση.

     

    Το νέο Razer Cynosa Chroma διαθέτει μαλακά πλήκτρα, ενώ στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται 10-key rollover με anti-ghosting, προγραμματιζόμενα πλήκτρα με on-the-fly macro recording, 1000Hz ultrapolling, gaming mode, ενώ είναι κατασκευασμένο και για να αντέχει έναντι των υγρών.

     

    Στον τομέα του φωτισμού, υποστηρίζει την δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού του κάθε πλήκτρου ανεξάρτητα, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα με την βοήθεια της τεχνολογίας Razer Chroma και το λογισμικό Razer Synapse 3. Μπορούν να δημιουργηθούν επίσης ξεχωριστά προφίλ για κάθε παιχνίδι, ώστε το πληκτρολόγιο να έχει διαφορετικό φωτισμό από παιχνίδι σε παιχνίδι.

     

    Razer Cynosa Chroma 1.jpg

     

    Οπως αναφέρθηκε και αρχικά, αν ο παραπάνω RGB φωτισμός δεν σας είναι αρκετός, το πληκτρολόγιο στην έκδοση Pro, διαθέτει επιπλέον φωτισμό στο κάτω μέρος του, με δυνατότητα ρύθμισης 24 ανεξάρτητων ζωνών. Είναι η πρώτη φορά που η Razer ενσωματώνει RGB φωτισμό στο κάτω μέρος ενός πληκτρολογίου της, επιτρέποντας έτσι και τον φωτισμό της επιφάνειας πάνω στην οποία θα βρίσκεται το πληκτρολόγιο.

     

    Razer Cynosa Chroma Pro 2.jpg

     

    Razer Cynosa Chroma Pro 3.jpg

     

    Razer Cynosa Chroma Pro 1.jpg

     

     

    Το νέο πληκτρολόγιο έρχεται λοιπόν με μπόλικο χρώμα και πλήθος χαρακτηριστικών για τον απαιτητικό gamer, με την τιμή της στάνταρ έκδοσης να είναι στα 60 δολάρια και την τιμή της Pro έκδοσης στα 80 δολάρια. Τα δύο πληκτρολόγια είναι άμεσα διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της Razer.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.