Jump to content



  • yanni
    yanni

    EIZO FlexScan EV2730Q: IPS, 26.5” και 1920 x 1920. Ναι, τετράγωνη.

    Η οθόνη έρχεται με ανάλυση 1920 x 1920, το οποίο ισοδυναμεί με 3,7 megapixels. Με λίγα λόγια η οθόνη έχει τον ίδιο αριθμό pixels με μια οθόνη ανάλυσης 1440p. Το πάνελ είναι τύπου IPS και μπορεί να απεικονίσει μέχρι 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Οι γωνίες θέασης φτάνουν τις 178 μοίρες, η φωτεινότητα τα 300 nits, η αντίθεση το 1000:1, ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms (GtG). Η οθόνη διαθέτει εισόδους DisplayPort και Dual link DVI-D με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης τα 60Hz. Διαθέτει ενσωματωμένα δύο ηχεία του 1W και ένα USB 2.0 Hub δύο θέσεων. Υποστηρίζεται το VESA 100mm στάνταρτ με δυνατότητα περιστροφής 344º και κλίσης 35º/5º. Το ύψος είναι επίσης ρυθμιζόμενο.

    EIZO FlexScan EV2730Q 02

    EIZO FlexScan EV2730Q 01

    Τα κουμπιά ελέγχου βρίσκονται στο μπροστινό μέρος, με την οθόνη να υποστηρίζει τρία προφίλ λειτουργίας, sRGB, Movie και Paper. Ο χρήστης πάντως έχει την δυνατότητα δημιουργίας custom προφίλ. Ειδικότερα με την επιλογή του Paper, η οθόνη μειώνει τα επίπεδα του μπλε, ώστε να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών από την πολύωρη χρήση, κυρίως όταν υπάρχει λευκό background, όπως σε περιπτώσεις προγραμματισμού. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της οθόνης είναι και το Auto Ecoview το οποίο ρυθμίζει τα επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης αυτόματα με βάση το φως του περιβάλλοντος, τόσο για περιορισμό της καταπόνησης των ματιών όσο και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας. Μάλιστα η οθόνη είναι σε θέση να ανιχνεύσει πότε ο χρήστης αφήνει το γραφείο του και να μειώσει αυτόματα την κατανάλωσή της, καθώς επίσης και να αντιληφθεί πότε ο χρήστης επιστρέφει σε αυτό.

    Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2015. Πληροφορίες για την τιμή της δεν έγιναν γνωστές.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.