Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    EVGA SuperNova 2200W P2 - 2200 watt σε ένα τροφοδοτικό

    Η EVGA παρουσίασε ένα πρωτοποριακό και τεράστιο σε μέγεθος τροφοδοτικό στη CES 2018, το SuperNova 2200W P2 με ισχύ 2200 watt!
     

    Το SuperNova 2200W P2 διαθέτει αρκετή "ψυχή" ακόμα και για τα πιο απαιτητικά gaming ή mining συστήματα καθώς μπορεί να παρέχει ρεύμα σε έως 9 κάρτες γραφικών!

     

    O σχεδιασμός του τροφοδοτικού  βασίζεται στην single rail τοπολογία. Έτσι, το rail των +12V, μπορεί να παρέχει μέχρι και 183.3A φτάνοντας την εντυπωσιακή ισχύ των ~ 2200W! Αντίστοιχα, τα rails των +5V και +3.3V διαθέτουν μέγιστο ρεύμα 24Α με την συνδυασμένη ισχύ τους να φτάνει τα 120W.

     

    Όλες οι εξωτερικές καλωδιώσεις του είναι αποσπώμενες (Full Modular) και οι διαθέσιμες έξοδοι τάσης περιλαμβάνουν:

    Ένα 24-pin ATX, δύο EPS 4 + 4 pin, δεκαοκτώ PCIe 6 + 2 pin, δώδεκα SATA, έξι Molex και δύο Berg.

    Tο τροφοδοτικό εφοδιάζεται επίσης με ένα ανεμιστήρα των 140 mm που αναλαμβάνει να διατηρήσει τα πάντα δροσερά.

     

    Η EVGA όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται και για ένα άλλο - ιδιαίτερα σημαντικό - λόγο, καθώς, οι DC-to-DC converters που αναλαμβάνουν τον καταμερισμό της ισχύος στις επιμέρους ονομαστικές τάσεις, έχουν πολύ μικρές απώλειες και έτσι, το SuperNova 2200W P2  αποσπά τον χαρακτηρισμό 80 Plus Platinum όσον αφορά την απόδοσή του!

     

    Special thanks to @Seafalco!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.