Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Fortnite World Cup: 2 έφηβοι 17 και 16 ετών κερδίζουν 3.000.000$ στο τελικό του "best duo team"

    Οι οπαδοί του fortnite και όλοι όσοι παρακολούθησαν τον τελικό του Fortnite World Cup, που διεξάγεται στο New York's Arthur Ashe tennis stadium, έκπληκτοι είδα δύο έφηβους να φεύγουν νικητές στον διαγωνισμό για την καλύτερη ομάδα "duo", με 3 εκ. δολάρια στις τσέπες τους.

     

    Μετά από διαδικασία ανταγωνισμού 10 εβδομάδων, οι καλύτεροι παίκτες ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη όπου και διεξάγεται το Fortnite World Cup. Οι νικητές του διαγωνισμού θα μοιραστούν 30 εκ. δολάρια και 3 από αυτά τα κέρδισαν 2 πιτσιρικάδες (με τα ψευδώνυμα Aqua και Nyhrox) που έγιναν εκατομμυριούχοι πριν ενηλικιωθούν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι. 

     

    O Aqua είναι από την Αυστρία και το πραγματικό του όνομα είναι David Wang. Ο Nyhrox είναι από τη Νορβηγία και το πραγματικό του όνομα είναι Emil Bergquist Pedersen. Κανείς από το κοινό δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν τον τίτλο, καθώς υποστηρίζονταν από μια μικρή ομάδα esports την Cooler Esport που εδρεύει στην Ευρώπη.

     

    Μάλλον δεν πρόκειται να ξανακούσουν τη φωνή της μαμάς τους να τους απειλεί να κλείσουν την κονσόλα "ή αλλιώς"...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.