Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H ζωή του συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

    To Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων με θέμα τη ζωή του συνιδρυτή της Microsoft, δισεκατομμυριούχου και γνωστού για τη φιλανθρωπική του δράση, Bill Gates.

     

    Το ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο "Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates" ερευνά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ζωής του Gates. To trailer που δημοσιεύθηκε περιλαμβάνει σχολιασμό για τη φιλόδοξη προσπάθεια του Gates να γίνει μια σπουδαία προσωπικότητα της Silicon Valley, τις προσωπικές θυσίες που έκανε ώστε να διασφαλίσει την ανταγωνιστικότητα της Microsoft έναντι της Apple και τη μετάβασή του στη φιλανθρωπική δράση. Το ντοκιμαντέρ προσφέρει επίσης άγνωστες πληροφορίες για τη δράση του Gates καθώς επιδιώκει να βρει μοναδικές λύσεις σε σύνθετα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο με την ίδια αισιοδοξία που ενέπνευσε το αρχικό του όραμα για τη Microsoft.

     

    Απαντώνται, ακόμα, προσωπικά ερωτήματα όπως ποιο είναι το αγαπημένο ζώο του Gates (ο σκύλος), ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό (χάμπουργκερ) και ποιος ο μεγαλύτερός του φόβος (ότι το μυαλό του κάποια μέρα θα σταματήσει να λειτουργεί).

     

    Στο πηδάλιο του ντοκιμαντέρ αυτού βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης του "An Inconvenient Truth", Davis Guggenheim. To ντοκιμαντέρ θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.