Jump to content



  • karmen1983
    karmen1983

    H κάμερα DCS-8526LH της D-Link κέρδισε το βραβείο κομψότητας 2020

    Η κάμερα MyDlink Full HD Pan & Tilt Wi-Fi λαμβάνει το παγκοσμίου φήμης βραβείο iF Design Award

     

    image.png

     

    Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις οικιακής ασφάλειας και επιτήρησης, έχει βραβευτεί με το φετινό παγκόσμιο βραβείο iF Design στην κατηγορία TV / Cameras για το Wi-Fi Full HD Pan & Tilt mydlink κάμερα  (DCS-8526LH).

     

    Ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος στη CES στο Λας Βέγκας, η κάμερα Wi-Fi Full HD Pan & Tilt της Mydlink περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως αυτόματη παρακολούθηση κίνησης και ανίχνευση προσώπων


    Η κάμερα παρέχει επίσης οριζόντια προβολή 360 ° με κλίση 340 ° σε κλίση / κλίση 105 °, επιλογή πανοραμικής γωνίας και δυνατότητα νυχτερινής όρασης, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη κίνηση που συλλαμβάνεται ανά πάσα στιγμή.

     

    DCS-8526-Front4.png

     

    Επιπλέον, η κάμερα επιτρέπει τη λειτουργία φυσικής προστασίας απορρήτου και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία ασύρματη κρυπτογράφηση 128 bit, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που διαβιβάζονται μέσω Wi-Fi είναι ασφαλή. Υπενθυμίζουμε ότι η D-Link παρέχει δωρεάν υπηρεσία 24h καταγραφής στο Cloud. Η κάμερα Wi-Fi MyDlink Full HD Pan & Tilt κέρδισε σε μια 78μελή κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο.

     

    Τα iF Design Awards φιλοξενούνται από τον παλαιότερο ανεξάρτητο φορέα σχεδιασμού στον κόσμο, το iF International Forum Design GmbH με έδρα το Ανόβερο. Αυτή τη χρονιά υποβλήθηκαν περισσότερες από 7.298 καταχωρήσεις από 56 χώρες.

     

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DCS-8526LH μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Νικητές" του iF World Design Guide
     

    Δελτίο Τύπου


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.