Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H σειρά Call of Duty έφτασε στην τρίτη θέση των πωλήσεων όλων των εποχών, σε σχέση με κάθε άλλο gaming franchise

    H Activision επιβεβαίωσε ότι η σειρά Call of Duty έφτασε τις 400.000.000 πωλήσεις και ανέβηκε στην τρίτη θέση των πωλήσεων όλων των εποχών.

     

    large.78897_43_call-of-duty-franchise-hits-staggering-400-million-lifetime-sales_full.jpg

     

    Τα τελευταία 18 χρόνια, η σειρά Call of Duty έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο γνωστές παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα "εργοστάσιο πωλήσεων" στον χώρο του gaming που αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για την Activision. Μόνο πέρυσι, η σειρά CoD έφερε τρία (3) δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα (πωλήσεις και μικροσυναλλαγές), ενώ το Warzone παίζεται από 100.000.000 παίκτες ανά τον κόσμο!

     

    Αυτές οι επιδόσεις τοποθετούν τη σειρά CoD στην τρίτη θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή franchise όλων των εποχών. Το CoD καταφέρνει και ξεπερνά μεγάλα ονόματα του gaming όπως τη σειρά Pokemon (368 εκατομμύρια), FIFA (325 εκατομμύρια) και Grand Theft Auto (320 εκατομμύρια). 

     

    202ae8dca81bd467e4c4de929fc67fbf.jpg

     

    Μέχρι σήμερα η Activision έχει κυκλοφορήσει 23 τίτλους CoD και σκοπεύει να συνεχίσει με τον ίδιο ετήσιο ρυθμό νέων κυκλοφοριών, που πλέον ενσωματώνονται στο Warzone (τον Battle Royale τίτλο της σειράς).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.