Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Adata κυκλοφορεί τον SSD SX930 με eMLC, και ελεγκτή JMicron

    Ο νέος Adata SX930 διατίθεται σε χωρητικότητες των 120 GB, 240 GB και 480 GB. Η ADATA αξιοποίησε τον ελεγκτή JMF670H συνδυάζοντάς τον με τα eMLC flash της Micron στα 16nm για μεγαλύτερη αντοχή. Ο νέος SX930 χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία της ADATA, pSLC Cache και DDR3 cache buffer, για να πετύχει ταχύτητες σειριακής εγγραφής μέχρι τα 460 MB/s και σειριακής ανάγνωσης μέχρι τα 560 MB/s

     

    Μια που ο SX930, αποτελεί την ναυαρχίδα της ADATA στους SSD, η εταιρία τον προμηθεύει σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θυμίζει εποχές 2010. Μέσα στη συσκευασία περιέχεται ένας αντάπτορας με βίδες, ένας γρήγορος οδηγός και το λογισμικό της ADATA, το SSD Toolbox, το οποίο πρέπει να κατεβάσετε.

     

    Η ADATA εφάρμοσε μια αρκετά επιθετική πολιτική στις τιμές διάθεσης του SX930. Το μοντέλο των 480GB έχει προτεινόμενη λιανική τιμή στα 200 δολάρια. Για το μοντέλο των 240GB θα πληρώσετε 110 δολάρια και για το μοντέλο των 120 GB, μόνο 80 δολάρια. Και μια που οι τιμές αυτές είναι οι τιμές λανσαρίσματός τους στην αγορά, αυτές αναμένεται να πέσουν κι άλλο, κάνοντάς τον ένα δυνατό παίχτη στην αγορά SSD στις χαμηλές τιμές, ένα χώρο στον οποίο η ADATA έχει μεγάλη εμπειρία.

     

    Αναλυτική παρουσίαση και review μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα Anandtech.com.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.