Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Addlink παρουσιάζει τον AddGame A95 PCIe 4.0 SSD για PS5 με χωρητικότητες μέχρι 4 ΤΒ

    H Addlink μπήκε γρήγορα στον "χορό" των SSDs που διαθέτουν υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά, ώστε να είναι απολύτως συμβατοί με τις προδιαγραφές της Sony για τις κονσόλες PS5. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη σειρά AddGame A95 M.2 PCIe 4.0 SSDs που θα διαθέτουν λύση ψύξης υψηλής ποιότητας.

     

    large.81680_06_addlink-launches-addgame-a95-pcie-4-0-ssd-for-playstation-5-up-to-4tb_full.jpg

     

    Η εταιρεία προσφέρει τον νέο της SSD AddGame A95 M.2 PCIe 4.0 διαθέσιμο σε χωρητικότητες 1TB, 2TB και 4TB με έως και 7,4GB/sec (7400MB/sec) ταχύτητες ανάγνωσης και έως 7GB/sec (7000MB/sec) ταχύτητες εγγραφής. Η εταιρεία περιλαμβάνει μια κορυφαία ψύκτρα με αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και ένα σχέδιο ψύκτρας με πτερύγια. Η ψύκτρα είναι κολλημένη στα chip του SSD με ένα υψηλής θερμοαγωγιμότητας "μαξιλάρι" που διατηρεί τον SSD όσο το δυνατόν πιο δροσερό.

     

    Η Addlink χρησιμοποιεί σχεδιασμό ψύκτρας χαμηλού προφίλ με διαστάσεις 9,1 χιλιοστά, ώστε να χωράει στην εσωτερική υποδοχή επέκτασης M.2 SSD του PS5 χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήσετε τον SSD AddGame A95 M.2 PCIe 4.0 σε χωρητικότητες 1TB, 2TB και 4TB με 5 χρόνια εγγύηση.

     

    Εκτός από το PS5, ο SSD Addlink AddGame A95 M.2 PCIe 4.0 θα λειτουργεί απρόσκοπτα και στον υπολογιστή σας, χωρίς να απαιτείται σύνδεση PCIe 4.0. Ο SSD θα συνεργαστεί απροβλημάτιστα και με σύνδεση PCIe 3.0, αν και πιθανόν να μην πετύχει τις μέγιστες επιδόσεις των προδιαγραφών του.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.