Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Amazon προσφέρει απεριόριστο χώρο για τις φωτογραφίες σας για μόνο 12 δολάρια τον χρόνο.

    Το πρώτο σας επιτρέπει να ανεβάσετε ότι αρχεία επιθυμείτε μονο με 60 δολάρια τον χρόνο και το δεύτερο μοιάζει να είναι ένα πολύ δελεαστικό πρόγραμμα για backup φωτογραφιών αφού προσφέρει απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες μόνο με 12 δολάρια τον χρόνο.

     

    Τα δύο νέα προγράμματα Unlimited Everything και Unlimited Photos αποτελούν ένα νέο δεδομένο στη αγορά του online αποθηκευτικού χώρου, αφού προσφέρονται σε άκρως δελεαστική τιμή. ΟΙ ανταγωνιστές της Amazon, Dropbox, Microsoft, και Google προσφέρουν μόνο 1TB προς $99, $84, και $100 αντίστοιχα. Η Amazon όμως έριξε τις τιμές και αφαίρεσε το όριο.

     

    Πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα Unlimited Photos στοιχίζει 12 δολάρια τον χρόνο σε όσους δεν είναι συνδρομητές στο Amazon Prime. Σε όσους ήδη είναι το πρόγραμμα αυτό είναι ήδη δωρεάν από τον περασμένο Νοέμβριο.

     

    Αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να γίνει πολύ δημοφιλές στους φωτογράφους που θέλουν να έχουν ένα ολοκληρωμένο backup online, αφού μόνο με ένα δολάριο τον μήνα θα μπορούν αν ανεβάζουν όχι μόνο JPEG αρχεία αλλά και διάφορους τύπους RAW αρχείων όπως DNG, NEF, CR2, και ARW.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.