Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H AMD πετυχαίνει τη μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά CPU, από το 2006, σύμφωνα με τη Mercury Research

    Σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση της αγοράς από τη Mercury Research, η AMD έχει φτάσει στο υψηλότερο μερίδιο αγοράς επεξεργαστών από το 2006. Η μέτρηση επεξεργαστών υπολογιστών της εταιρείας καλύπτει μόνο τους επεξεργαστές πελατών (εξαιρούνται τα βήματα που έχει κάνει η AMD στον επιχειρηματικό χώρο με το EPYC). Σύμφωνα με την έκθεση, η AMD κατέχει τώρα το 16,9% της αγοράς, το υψηλότερο από το 2006. Πρόκειται για διαδοχική αύξηση 0,8 ποσοστιαίων μονάδων και αύξηση 7,3 ποσοστιαίων μονάδων σε ετήσια βάση.

     

    Όταν εξετάζουμε τη συνολική αγορά επεξεργαστών x86 (η οποία περιλαμβάνει πλέον εταιρικά τσιπ), η AMD κατέχει το 15,8%, το οποίο μεταφράζεται σε διαδοχικό κέρδος 0,7 της ποσοστιαίας μονάδας και κέρδος 4,1 ποσοστιαίες μονάδες ετησίως. Η AMD κατέχει το 11,6% της αγοράς επεξεργαστών για διακομιστές. Το μερίδιο αγοράς απεικονίζει μόνο μέρος της εικόνας. Το Guru3D σημειώνει ότι η AMD πλέον ανταλλάσσει μερίδιο αγοράς για να έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, μειώνοντας τις αποστολές επεξεργαστών χαμηλού κόστους υπέρ των επεξεργαστών premium με υψηλότερα περιθώρια κέρδους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.