Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H AOC αποκαλύπτει τα νέα της ταχύτατα 0.5ms Response Gaming Monitors

    H AOC ανακοίνωσε 2 gaming monitors με αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για όσους ασχολούνται αποκλειστικά με gaming. Πρόκειται για τις οθόνες 27" AG271FZ2 και 24.5" AG251FZ2 που θα είναι τα νέα μέλη της σειράς AGON με δυνατότητες AMD Freesync και refresh rate 240Hz. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι τα απίστευτα γρήγορα response times που διαθέτουν τα οποία φτάνουν τα 0.5ms! Έτσι, σύμφωνα με την AOC, θα προσφέρουν την πιο ομαλή κίνηση στα games σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

     

    Και τα δύο monitor θα προσφέρουν DisplayPort, HDMI, DVI-D και VGA διεπαφές. Επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα "Shadow Control" για αυξομείωση του brightness στις πιο σκοτεινές περιοχές της εικόνας, καθώς και "Low Blue Light Mode" για πιο ξεκούραστη θέαση.

     

    Προς το παρόν τα monitor θα προσφέρουν 1080p αναλύσεις, κάτι που ίσως απογοητεύσει όσους αναζητούν 1440p η 4Κ λύσεις. Τα AG271FZ2 και AG251FZ2 θα κοστίζουν $380 and $330 αντίστοιχα. Είναι και τα δύο διαθέσιμα για προπαραγγελία, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.