Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook

    To νέο MacBook είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το MacBook Air με πάχος μόλις 13.1 mm στο πιο χοντρό μέρος και ζυγίζει 900 gr. Έχει μία οθόνη 12" με πάχος 0.88 mm με ανάλυση 2304 x 1440. Το πληκτρολόγιο αναβαθμίστηκε με νέα πλήκτρα με νέους πιο σταθερούς διακόπτες "butterfly" και οπίσθιο LED φωτισμό ξεχωριστό για κάθε πλήκτρο.

     

    pixel macbook large 2x.0

     

    ity3azpvn9wiqvcfyrxp

     

    Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ οπουδήποτε πάνω στο νέο trackpad και να το ρυθμίσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επίσης διαθέτει απτική ανάδραση. Προστέθηκε και ένα νέο χαρακτηριστικό το "Force Click", το οποίο είναι ένα είδος συντόμευσης, να ανοίγει για παράδειγμα το ημερολόγιο, ή την προεπισκόπηση ενός αρχείου.

     

    Το MacBook συνεχίζει την παράδοση του ενιαίου σώματος και διαθέτει μία θύρα USB Type-C, η οποία παίζει το ρόλο του φορτιστή, της θύρας USB 3.1, του Mini DisplayPort, της VGA και της θύρας HDMI. Το συρρικνωμένο εσωτερικό αποτελείται από ένα SKU με τον Intel M επεξεργαστή, (χρονισμένο στα 1.3 GHz έως 2.9 GHz Turbo), Intel, HD Graphics 5300, 8 GB 1600 LPDDR3 RAM και έναν PCI-e SSD στα 256 GB.

     

    sfgdfgsf.0

     

    gpofczt9pcemxn24jgtk

     

    MacBook

     

    Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Apple κυκλοφορεί ένα laptop χωρίς ανεμιστήρα και όλο το σώμα εσωτερικά είναι κυριολεκτικά γεμάτο από μπαταρίες που υπόσχονται ισχύ για όλη την ημέρα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μία 480p FaceTime camera, στερεοφωνικά ηχεία, διπλά μικρόφωνα και μία έξοδο ακουστικών.

     

    Η βασική έκδοση θα στοιχίζει 1299 δολάρια αλλά αν επιλέξετε καλύτερο επεξεργαστή και SSD στα 512 GB θα σας στοιχίσει 1599 δολάρια. Θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, ασημί και γκρίζο και θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Απριλίου.

     

    dz36xqtcujbc5uwnzh3b

     

    Με τα νέα MacBook η Apple συνεχίζει να προηγείται στο παιχνίδι των laptops. Τα χαρακτηριστικά του MacBook είναι εντυπωσιακά αλλά η τιμή του σίγουρα ακριβή. Είναι όμως ένας νέος αντίπαλος στην αγορά και θα περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.