Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Arctic παρουσιάζει τον P12 Slim PWM PST 120mm ανεμιστήρα, με πάχος μόλις 15mm

    Η ARCTIC παρουσίασε τον P12 Slim PWM PST - έναν νέο ανεμιστήρα για θήκες HTPC, SFF και μίνι υπολογιστές. Με βάθος εγκατάστασης μόνο 15 mm, αυτός ο ανεμιστήρας 120 mm είναι ιδανικός για χρήση σε μικρές θήκες. Η περιορισμένη απόσταση μπορεί να κάνει δύσκολη την εγκατάσταση του ανεμιστήρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ARCTIC επέκτεινε τη σειρά ανεμιστήρων της με το P12 Slim PWM PST. Αυτός ο ανεμιστήρας έχει σχεδιαστεί για υψηλή στατική πίεση, γεγονός που τον καθιστά επίσης άριστα κατάλληλο για χρήση σε ψύκτρες CPU ή ψυγεία.

    .

    Η ταχύτητα περιστροφής του P12 Slim PWM PST κυμαίνεται από 300 έως 2100 RPM και ελέγχεται από σήμα PWM. Ο έλεγχος των στροφών για μείωση του θορύβου πολλαπλών ανεμιστήρων είναι εύκολος με τη αξιοποίηση της τεχνολογίας κοινής χρήσης PWM (PST). Ο πρόσφατα ανεπτυγμένος κινητήρας ARCTIC με τεχνολογία ημιτονοειδούς μαγνητισμού συμβάλλει επίσης στην ομαλή λειτουργία του P12 Slim PWM PST, ο οποίος διατηρεί στο ελάχιστο τις ταλαντώσεις μετακίνησης.

     

    large.FasCpMAyFwCcyrrQ.jpglarge.ZaUCTTHYSZgdeygE.jpglarge.QSEB6kF0Ciz4Leqv.jpg

     

    Ο εγκατεστημένος μαγνητικός δακτύλιος νεοδυμίου-σιδήρου-βορίου, τελευταίας γενιάς μειώνει τη θερμοκρασία του πηνίου και έχει αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτό κάνει τον ανεμιστήρα ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Η διάρκεια ζωής του είναι επίσης πολύ μεγάλη, χάρη σε χαμηλότερη θερμοκρασία κινητήρα 10 ° C σε συνδυασμό με ένα απλό ρουλεμάν χαμηλής τριβής. O P12 Slim PWM PST διαθέτει εγγύηση 10 ετών.

     

    Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 9,99 € με ΦΠΑ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.