Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H BIOSTAR ανακοίνωσε την GEFORCE GAMING GTX 950

    Η BIOSTAR GeForce GTX 950 διαθέτει ενσωματωμένη GDDR5 μνήμη 2GB, 768 πυρήνες CUDA και υποστήριξη για PhysX και DSR της NVIDIA. Είναι αθόρυβη χάρις στον ειδικό σχεδιασμό στην ψύκτρα και τα heatpipes και φυσικά υποστηρίζει όλους τους τίτλους παιχνιδιών αφού υποστηρίζει το νέο DirectX 12.

     

    Στην BIOSTAR GeForce GAMING GTX 950 βρίσκουμε την δεύτερη γενιά Maxwell GPU η οποία προσφέρει καλύτερες επιδόσεις ανά watt σε σχέση με παλιότερες κάρτες γραφικών. Με στόχο το gaming σε αναλύσεις 1080p η GTX 950 είναι η ιδανική κάρτα γραφικών για MOBA ενώ διαθέτει υποστήριξη για μέχρι και τέσσερις οθόνες με συνδέσεις dual-DVI, DisplayPort και HDMI.

     


    efcaa7de bedc 4056 bc48 a6e1ce9a192c

     

    Η νέα κάρτα της BIOSTAR διαθέτει όλα τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά της NVIDIA όπως τα GeForce Experience, Dynamic Super Resolution (DSR), Multi-Frame SuperSampling, native PhysX και άλλες βελτιώσεις στα γραφικά καθιστώντας την BIOSTAR GeForce GAMING GTX 950 έτοιμη για όλα τα νέα παιχνίδια με υποστήριξη DirectX 12.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.