Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H BIOSTAR κυκλοφορεί τη μικρή αλλά ισχυρή μητρική Hi-Fi B85S1

    Η Hi-Fi B85S1 υποστηρίζει την τέταρτη γενιά επεξεργαστών της Intel Core i5 και Core i7 σε socket 1150, με σχεδίαση Micro ATX με δύο κανάλια μνήμης DDR3 με δυνατότητα τοποθέτησης έως και 16 GB και είναι ικανή να αντεπεξέλθει σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις ενώ παράλληλα μπορεί να τοποθετηθεί και σε πολύ μικρούς χώρους.

     

    Η Hi-Fi B85S1 είναι μία πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση για επιχειρήσεις σε μία χαμηλή τιμή συγκρινόμενη με άλλες εταιρείες. Τα χαρακτηριστικά της Hi-Fi B85S1 περιλαμβάνουν την τεχνολογία Hi-Fi, έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών και Super LAN Surge Protection για προστασία των συνδέσεων ethernet.

     

    Έχοντας το chip Β85 της Intel διαθέτει το Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) για πιο γρήγορη έναρξη και μικρότερο χρόνο έναρξης των εφαρμογών και το Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA) που παρέχει προστασία και ασφάλεια για επιχειρήσεις όπως σάρωση για ιούς και αντίγραφα ασφαλείας σε βραδινές ώρες που δεν λειτουργούν οι εταιρίες και δεν επιτρέπει την αναγνώριση σε πιθανώς μολυσμένα USB Drives μέσω της τεχνολογίας της Intel Smart Connect.

     

    20150414

     

    Η BIOSTAR Hi-Fi B85S1 ικανοποιεί τις ανάγκες σας σε ψυχαγωγία με την υποστήριξη Direct3D 11.1 και HDMI. Διαθέτει ήχο Blu-ray και υψηλή ποιότητα ήχου 24 bit/ 192KHz αντί των 16 bit/48KHz αντί των άλλων αντίστοιχων μητρικών. Επιπλέον είναι η πρώτη μητρική που διαθέτει "Double Hi-Fi" με τον ενσωματωμένο ενισχυτή που παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο είτε οι συνδέσεις γίνουν στο μπροστινό μέρος του κουτιού είτε στο πίσω μέρος.

     

    Η νέα μητρική της BIOSTAR έχει solid capacitors και Super Durable Ferrite που εγγυούνται υψηλότερη και σταθερή τάση και χαμηλότερη κατανάλωση. Είναι συμβατή με Windows 8 και υποστηρίζει BIO-Remote2 και BIOS Online Update για εύκολη διαχείριση και τη λειτουργία Charger Booster για ταχεία φόρτιση κινητών τηλεφώνων. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της Hi-Fi B85S1 είναι 59 δολάρια.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.