Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Blizzard επιβεβαίωσε το DIABLO IV με ένα σκοτεινό και μακάβριο trailer

    H Blizzard επισήμως, πλέον, επιβεβαίωσε τη μελλοντική κυκλοφορία του DIABLO IV με ένα trailer που πραγματικά στοιχειώνει:

     

     

    Το DIABLO IV φαίνεται να γίνεται αυτό που το DIABLO III δεν ήταν. Το trailer είναι μια μείξη του Hellraiser με το κλασικό δαιμονικό στιλ του DIABLO, αλλά σε μια πιο νεωτεριστική εκδοχή από τη φαντασία του Bryan Fuller. Στο trailer επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της Lilith, μητέρας του Nephalem, που είναι η βασική δαιμονική ύπαρξη του παιχνιδιού και δείχνει πραγματικά εφιαλτική.

     

    large.68523_244_diablo-iv-revealed_full.png

     

    "Δεν υπάρχει φως εδώ...." Το video δείχνει τέσσερις αχρείους κλέφτες προς αναζήτηση χρυσού σε έναν δαιμονικό ναό. Δεν γνωρίζουν καθόλου ότι βρίσκονται στον χώρο της Lilith... Και το υπερφυσικό ξύπνημά της είναι τόσο ανατριχιαστικό που ξεπερνάει ακόμα και ταινίες τρόμου...

     

    large.68523_636_diablo-iv-revealed_full.png

     

    Η Lilith κυριολεκτικά έρχεται στη ζωή από μια μεμβράνη που αποτελείται από το δέρμα και το αίμα των παρείσακτων στον ναό της. Όταν το τελετουργικό ολοκληρώνεται, η Lilith φοράει τους μύες και το αίμα τους σαν έναν μανδύα που την καλύπτει.

     

    large.68523_3466_diablo-iv-revealed_full.png

     

    Δεν γνωρίζουμε, φυσικά, πότε το DIABLO IV θα κυκλοφορήσει. (σ.σ. Η επί σειρά ετών απάντηση της Blizzard σε τέτοια θέματα είναι "when it's ready"). Γνωρίζουμε όμως ότι θα διαθέτει σίγουρα τρεις βασικές κλάσεις:

     

    • Barbarian
    • Sorceress
    • Druid
       

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.