Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Creative επισήμως κυκλοφορεί τις νέες Sound Blaster ΑΕ-7 και AE-9 Audiophile κάρτες ήχου

    H Creative Technology Ltd, στην προσπάθειά της να βελτιώνει συνεχώς τις δυνατότητες ήχου που παρέχουν οι κάρτες της, κυκλοφόρησε τις Sound Blaster AE-9 και AE-7. Σύμφωνα με την Creative έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά εξαιρετικής ποιότητας ώστε να υλοποιηθούν οι τεχνολογίες που θέτουν τα νέα "στάνταρντς" απόδοσης στο ήχο για τη βέλτιστη εμπειρία ψυχαγωγίας που μπορεί να παρέχει ένα PC.

     

    1.jpg

     

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

     

    Το κορυφαίο μοντέλο ΑΕ-9, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των pro-gamers και pro-audio users, χρησιμοποιεί υλικά audiophile-grade όπως το ESS 9038 SABRE-class reference DAC με δυνατότητες 129 dB DNR, PCM 32-bit 384 kHz sampling, DSD64 playback κ.α. Χρησιμοποιούνται ακόμα πυκνωτές Nichicon Fine-Gold, WIMA film/foil audio και εναλλάξιμα op-amps.

     

    Το δεύτερο μοντέλο της σειράς ΑΕ-7, αν και έχει υποδεέστερες προδιαγραφές σε σχέση με το ΑΕ-9, είναι μια πανίσχυρη κάρτα ήχου που κάνει χρήση ενός hi-res ESS SABRE-class 9018 DAC με δυνατότητες 127 dB DNR, 32-bit 384 kHz sampling και DSD64 playback. 

     

    Οι τιμές των δύο καρτών είναι 439SGD (Singapore Dollars) και 299SGD αντίστοιχα.

     

    Αναλυτικότερη αναφορά για τις κάρτες μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες σελίδες της Creative  Sound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.