Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H G.SKILL σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας DDR4 επιτυγχάνοντας 6GHz

    H G.SKILL ανακοίνωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας μνήμης DDR4 που επιτεύχθηκε με χρήση G.SKILL DDR4 Trident Z Royal πάνω σε μια MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC μητρική και έναν Intel Core i9-9900K επεξεργαστή.

     

    large.QZv2rp4DT7gZRiUb.jpg

     

    Τρεις μόλις μήνες με το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας, με μνήμες της ίδιας εταιρείας, στα 5886MHz, ανακοινώθηκε ότι επιτεύχθηκε και η εκπληκτική ταχύτητα των 6 GHz! Το link πιστοποίησης του ρεκόρ είναι το ακόλουθο:

    http://valid.x86.fr/6jqd4r

     

    large.IMG_7912.JPG

     

    Ο Tequila Huang, Corporate Vice President της G.SKILL, δήλωσε ότι τα 6GHz ήταν στόχος της εταιρείας εδώ και αρκετό καιρό και ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο σε συνεργασία με την MSI. Πρόσθεσε ακόμα ότι στην εταιρεία του προσπαθούν να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τα όρια της DDR4 μνήμης σε συνεργασία με επιλεγμένους κατασκευαστές μητρικών, όπως η MSI.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.