Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Huawei ανακοίνωσε τον νέο επεξεργαστή Kirin 960

    Ο νέος επεξεργαστής  Kirin 960 ανακοινώθηκε σε μία συνέντευξη τύπου στη Σανγκάη, όπου σύμφωνα με αναφορές παρουσιάστηκε μία συσκευή που διέθετε τον συγκεκριμένο επεξεργαστή η οποία ξεπέρασε σε επιδόσεις ένα iPhone 7 και ένα Samsung Galaxy Note 7.

     

    kirin-pokemon.jpgkirin-960-comp.jpg

     

    Η συσκευή της Huawei βγήκε πρώτη στις 13 από τις 14 πιο δημοφιλείς εφαρμογές στην Κίνα. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής διαθέτει τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A73 στα  2.4GHz και τέσσερις πυρήνες  A53 cores στα 1.8GHz. Θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-G71 MP8 GPU, που θεωρητικά είναι ότι καλύτερο στο mobile gaming και φημολογείται ότι θα τον διαθέτει και το νέο Galaxy S8.

     

    Huawei-Kirin-960-CPU-performance-840x472.jpgHuawei-Kirin-960-spec-breakdown-840x472.jpg

     

    O κινέζικος γίγαντας έδωσε μεγάλη έμφαση στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον τομέα της διαχείρισης της ενέργειας και τη διάρκεια της μπαταρίας, δηλώνοντας ότι αντί της μισής ημέρας παιχνιδιού Pokemon Go που έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν τα σημερινά κινητά, με τον νέο επεξεργαστή θα μπορείτε να τρέχετε το παιχνίδι για 1.2 ημέρες.

     

    Huawei-Kirin-960-Vulkan-840x560.jpg

     

    Με τον Kirin 960 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εξοπλισμένο η νέα ναυαρχίδα της Huawei, το Mate 9, το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει και τη διπλή κάμερα που ήδη διαθέτει το Huawei P9.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.