Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Intel παρουσιάζει τον χαρακτήρα του αλχημιστή που θα είναι η μασκότ των Xe-HPG gaming GPUs

    H Intel μόλις παρουσίασε τη γραφιστική αναπαράσταση του χαρακτήρα του αλχημιστή από τις ομώνυμες GPUs που αναμένουμε τους επόμενους μήνες.

     

    large.81442_01_intel-alchemist-character-revealed-xe-hpg-gaming-gpu-gets-mascot.jpg

     

     

    Το κωδικό όνομα της πρώτης αρχιτεκτονικής GPUs παιχνιδιών, Xe-HPG, της Intel είναι "Alchemist". O αλχημιστής είναι ένας από τους χαρακτήρες που συναντάμε στα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων (RPG). Το HotHardware εξηγεί τον χαρακτήρα του αλχημιστή: "Οι αλχημιστές βασίζονται στη διαίσθηση και τη γνώση τους για τα φίλτρα και τη μεταλλουργία για να δημιουργήσουν ισχυρούς ενισχυτές από απλά στοιχεία, βότανα και άλλα υλικά χειροτεχνίας και παίζουν ρόλο υποστήριξης σχεδόν σε κάθε παιχνίδι στο οποίο βρίσκονται".

     

    large.81442_05_intel-alchemist-character-revealed-xe-hpg-gaming-gpu-gets-mascot_full.jpg

     

    Η νέα ARC Alchemist της Intel είναι η πρώτη GPU Xe-HPG, αλλά στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Xe2 HPG με την κωδική ονομασία "Battlemage", και στη συνέχεια θα έρθουν οι GPUs με κωδικές ονομασίες "Celestial" και "Druid". Αυτές οι GPUs πρόκειται να βρεθούν απέναντι από τις κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς της AMD με αρχιτεκτονική RDNA 3 (σειρά Radeon RX 7000) και τις επερχόμενες κάρτες γραφικών της NVIDIA (Ada Lovelace GeForce RTX 40).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.