Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Intel επιδεικνύει 11ης γενιάς Rocket Lake-S επεξεργαστή που πετυχαίνει υψηλότερο αριθμό FPS σε σχέση με απροσδιόριστο AMD Ryzen 12 πυρήνων.

    Η Intel εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της CES για να επιδείξει τον επερχόμενη επεξεργαστή της Rocket Lake-S σε  παιχνίδια ενάντια σε έναν από τους καλύτερους βασικούς επεξεργαστές της AMD με 12 πυρήνες - αν και το συγκεκριμένο μοντέλο παραμένει άγνωστο. Το Geeknetics μοιράστηκε τα στιγμιότυπα οθόνης από την επίδειξη, που έγινε στο Metro Exodus, όπου ο, μη διαθέσιμος ακόμα, Intel 8-core Rocket Lake-S φαίνεται να επιτυγχάνει υψηλότερους μέσους ρυθμούς καρέ σε σύγκριση με τον επεξεργαστή της AMD (κατά μέσο όρο 156,54 FPS για τον Intel, έναντι 147,43 FPS για τον AMD). Οι επεξεργαστές συνδυάστηκαν με μια κάρτα γραφικών NVIDIA RTX 3080. Παραμένει άγνωστο αν οι δυνατότητες NVIDIA Resizable BAR είχαν ενεργοποιηθεί για αυτό το σύστημα Rocket Lake-S καθώς δεν δόθηκαν τα σχετικά στοιχεία. Η ερώτηση τίθεται καθώς η Intel έχει ήδη ανακοινώσει υποστήριξη για τη συγκεκριμένη λειτουργία με GPU NVIDIA στους Tiger Lake-H.

     

    large.7bXBIFyieslJaSAR.jpg

     

    large.pgs77DcdELUgkVaw.jpg

     

    large.QN6HPeM7MXshbs8M.jpg

     

    Όσον αφορά στους Rocket Lake-S, οι παρουσιάσεις της Intel επιβεβαιώνουν ότι η νέα αρχιτεκτονική CPU προσφέρει 20 λωρίδες PCIe 4.0 που προέρχονται από τον επεξεργαστή, καθώς και μια εγγενή σύνθετη σχεδίαση 8 πυρήνων, παράλληλα με ενσωματωμένες δυνατότητες γραφικών κατηγορίας Intel Xe. Βελτιωμένοι αλγόριθμοι ενίσχυσης, ελεγκτής μνήμης και πρόσθετες λειτουργίες AI έχουν επίσης παρουσιαστεί για τον Rocket Lake-S.

     

    large.veLVoZX8kXE4tf7H.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.