Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Kingston ανακοίνωσε τη νέα σειρά SSDNow KC400

    Σχεδιασμένος για επιχειρήσεις με μεγάλο φόρτο εργασίας ο KC400 SSD είναι 15 φορές πιο γρήγορος από ένα μηχανικό σκληρό δίσκο και διαθέτει σταθερή απόδοση σε συμπιεσμένα και ασυμπίεστα δεδομένα καθώς και βελτιωμένη απόκριση σε βαριές εφαρμογές.

     

    Ο KC400 SSD παρέχουν προστασία δεδομένων μέσω των τεχνολογιών SmartECC και SmartRefresh. Σε περίπτωση λάθους τα δεδομένα ανασυγκροτούνται και έτσι δεν χάνονται, π.χ. λόγω διακοπής ρεύματος. Τα νέα drives παρέχουν υψηλή αξιοπιστία δεδομένων χάρις τον ελεγκτή Phison PS3110-S10 οκτώ καναλιών και τον τετραπύρηνο ενσωματωμένο επεξεργαστή που διαθέτει. Ο KC400 θα είναι διαθέσιμος σε χωρητικότητες των 128GB, 256GB, 512GB και σε 1TB.

     

    "Το νέο μας drive είναι σχεδιασμένο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τις καθημερινές εργασίες τους και να βελτιώσουν τη παραγωγικότητά τους", δήλωσε ο Tony Hollingsbee, SSD business manager της Kingston. "Οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στη χρήση του KC400 SSD στο χώρο εργασίας, αφού διαθέτει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην υπάρξει απώλεια δεδομένων".

     

    Η Kingston προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προσφέρει υποστήριξη μέσω του προγράμματος "Ask an Expert". Επίσης προσφέρει το δωρεάν λογισμικό Kingston SSD Manager, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την χρήση και την κατάσταση του drive. Ο KC400 SSD διαθέτει πέντε χρόνια εγγύηση και δωρεάν τεχνική υποστήριξη.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.