Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Kingston ανακοίνωσε το HyperX Savage Flash Drive

    Το HyperX Savage USB Flash drive διαθέτει ταχύτητες ανάγνωσης για το μοντέλο των 64GB 350MB/s και εγγραφής 180MB/s και για τα μοντέλα των 128GB−256GB 350MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 250MB/s ταχύτητα εγγραφής.

     

    Το ταχύτατο αυτό USB 3.1 (5 Gbps) Flash drive είναι ιδανικό για χρήστες που χρειάζονται να αντιγράψουν μεγάλο όγκο δεδομένων όπως ταινίες, μουσική, και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, πολύ γρήγορα. Το νέο HyperX Savage έχει ένα σχεδιασμό που ξεχωρίζει,είναι μαύρο με ένα μεταλλικό κόκκινο Χ, και είναι συμβατό με PC, notebooks, και κονσόλες όπως το PS4 και το Xbox One.

     

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτό το USB drive στους gamers και στους enthusiasts ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα του νέου προτύπου USB 3.1 Gen. 1 το οποίο είναι γνωστό και ως USB 3.0", δήλωσε ο Valentina Vitolo, Flash Business Manager, EMEA. "Αυτό είναι το γρηγορότερο USB Flash drive και είναι ένας συνδυασμός υψηλής απόδοσης, ωραίας εμφάνισης και είναι ιδανικό για PCs και κονσόλες".

     

    Το HyperX Savage έχει εγγύηση πέντε ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη και την αξιοπιστία της HyperX.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.