Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Kingston διπλασιάζει τη χωρητικότητα στο μεγαλύτερο USB Flash Drive

    Η Kingston Digital, Inc.,ανακοίνωσε σήμερα το DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα USB Flash drive. Το DataTraveler Ultimate GT διαθέτει μέχρι και 2TB αποθηκευτικού χώρου με τις επιδόσεις του  USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0).

     

    Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν μέχρι και 70 ώρες 4K video σε ένα μικρό μέσο με χωρητικότητα 2TB.  Το DataTraveler Ultimate GT προσφέρει και υψηλή ποιότητα υλικών αφού είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα ψευδαργύρου για καλύτερη προστασία των δεδομένων. Το μικρό του μέγεθος προσφέρει στους χρήστες μία φορητή λύση για τη μεταφορά και την αποθήκευση των δεδομένων τους.


    "Στην Kingston, ξεπερνάμε τα όρια του τι είναι πιθανό", δήλωσε ο  Jean Wong, Flash business manager. "Με το DataTraveler Ultimate GT, δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να αυξήσουν τη φορητότητα των δεδομένων τους σε μία εύκολα διαχειρίσιμη μορφή.  Αυτό είναι μία εξέλιξη του αρχικού Datatraveler με χωρητικότητα 1TB που είχε κυκλοφορήσει το 2013 και με τον διπλασιασμό της χωρητικότητας, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν εύκολα ακόμα μεγαλύτερο όγκο δεδομένων."

     

    Το DataTraveler Ultimate GT θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο σε χωρητικότητες του 1 και των 2 ΤΒ. Θα έχει εγγύηση πέντε ετών και δωρεάν τεχνική υποστήριξη με την αξιοπιστία της Kingston.  Η εταιρία δεν ανακοίνωσε τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης του DataTraveler Ultimate GT, αλλά ούτε την τιμή του. 

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.