Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Logitech ανακοινώνει τα νέα G915 Lightspeed Wireless και G815 Lightsync RGB μηχανικά πληκτρολόγια

    H Logitech ανακοίνωσε 2 νέα μηχανικά πληκτρολόγια τα G915 Lightspeed Wireless και G815 Lightsync RGB, τα οποία χρησιμοποιούν τα νέα χαμηλού προφίλ "GL Switches". Και τα δύο πληκτρολόγια διαθέτουν RGB φωτισμό με υποστήριξη για μέχρι 16,8 εκατομμύρια χρώματα και 5 προγραμματιζόμενα macro keys, ενώ το G915 είναι wireless μέσω της proprietary Lightspeed τεχνολογίας της Logitech.

     

    Οι νέοι GL διακόπτες είναι διαθέσιμοι σε τρεις εκδοχές "linear", "tactile" και "clicky" κατ' αντιστοιχία με τους γνωστούς Cherry ΜΧ red, brown και blue. Όλες οι εκδοχές των νέων GL switces έχουν το μισό ύψος των τυπικών μηχανικών switches. Επίσης η Logitech ισχυρίζεται ότι η ενεργοποίησή τους γίνεται 25% ταχύτερα καθώς δεν υπάρχει η ανάγκη να πιεστούν προς τα κάτω τόσο πολύ όσο πριν, ώστε να καταχωρηθεί ενεργοποίηση. 

     

    Logitech-G915-LIGHTSPEED-Wireless-Mechanical-Gaming-Keyboard-GL-Clicky-1592x389.jpg

     

    Logitech-G915-LIGHTSPEED-Wireless-Mechanical-Gaming-Keyboard-1-1592x699.jpg

    Το G915 χρησιμοποιεί την proprietary τεχνολογία της Logitech, Lightspeed, αξιοποιώντας την μπάντα των 2.4 GHz. Για τη διασύνδεση του πληκτρολογίου με το pc με την τεχνολογία αυτή, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το αντίστοιχο dongle και όχι το bluetooth του pc, το οποίο παρόλα αυτά υποστηρίζεται. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πολλά reviews και έρευνες, η τεχνολογία Lightspeed παρέχει διασύνδεση με αντίστοιχα latencies της κλασικής ενσύρματης σύνδεσης. 

     

    Σύμφωνα με τη Logitech, η ζωή της μπαταρίας του G915 είναι 135 μέρες με τον RGB φωτισμό απενεργοποιημένο και 12 μέρες με ενεργοποιημένο.

     

     

    Το G915 κοστολογείται $249.99 και το G815 $199.99.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.