Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H MediaTek ανακοινώνει τη νέα της ναυαρχίδα Helio G90 με προσανατολισμό στο mobile gaming

    Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια mobile chips MediaTek ανακοίνωσε τις νέες ναυαρχίδες της που θα είναι προσανατολισμένες στο mobile gaming, Helio G90 και G90T. Τα chips περιλαμβάνουν octa-core CPU με χρονισμούς μέχρι 2.05GHz και χρησιμοποιούν τους ίδιους  ARM Cortex-A76 και A55 πυρήνες που συναντάμε στις ναυαρχίδες των Qualcomm και Huawei. Οι νέοι Helio ενσωματώνουν το Mali G76 GPU με χρονισμούς μέχρι 800MHz και υποστήριξη μέχρι 10GB LPDDR4x RAM.

     

    Οι νέοι G90 και G90T είναι τα πρώτα SoCs της εταιρείας με προσανατολισμό το gaming. Διαθέτουν την τεχνολογία "HyperEngine" που ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στις καλύτερες επιδόσεις στο gaming. Τα chips υποστηρίζουν HDR10 και επίσης θα μπορούν μέσω μιας "intelligent network prediction engine" να αντιλαμβάνονται πότε η ποιότητα Wi-Fi εξασθενεί, ώστε να χρησιμοποιούν LTE σαν backup. Τέλος με την “rapid response engine” θα ελαχιστοποιείται ο χρόνος που θα μεσολαβεί από το touch του χρήστη και την απόκριση της συσκευής.

     

    Η MediaTek ελπίζει τα νέα της SoCs να βρουν το δρόμο τους προς τα high-end gaming phones, όπως τα Razer Phone 2 ή Asus ROG Phone 2, που προς το παρόν παρόν βασίζονται στις ναυαρχίδες που παράγει η Qualcomm.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.