Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Mozilla αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Firefox για Windows 10

    Φαίνεται τελικά ότι η Mozilla έχει καταλήξει σε μία απόφαση σχετικά με πως θα αντιμετωπίσει σχεδιαστικά τα Windοws 10. Έτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη ενός "ανεξάρτητου και υψηλών αποδόσεων εναλλακτικού browser"

     

    H εταιρία παρουσίασε μακέτες με την παρούσα σχεδίαση και την κατεύθυνση που ακολουθεί η ομάδα. Ο Chad Weiner, director of product management δήλωσε :

     

    "Ο σχεδιασμός φαίνεται γνωστός γιατί ο στόχος του είναι να παρέχει μία ομαλή μετάβαση για τους χρήστες του Firefox στα Windows 10. Θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι ο Firefox θα είναι μία πρώτης τάξεως εμπειρία στα Windows 10 και έτσι κάναμε πολλές μικρές αλλαγές που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία των Windows 10 αλλά θυμίζουν έντονα τον Firefox. Ενσωματώνουμε οπτικά στοιχεία από το στυλ των Windows 10 και μειώνουμε την έκταση που καλύπτει ο browser ώστε να δώσουμε περισσότερο ωφέλιμο χώρο για το Web".

     

    1 windows10 specs 01 awesome Bar results 01

     

    1 windows10 specs 01 Tab hover

     

    windows10 specs 01 persona light

     

    1 windows10 specs 01 persona dark


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.