Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Mozilla κυκλοφορεί τον Firefox για Windows 10

    Μπορεί τελικά να μην πρόλαβε την πρεμιέρα των Windows 10 στις 29 Ιουλίου αλλά τελικά η Mozilla ανακοίνωσε ότι ο νέος Firefox είναι διαθέσιμος.Ο νέος Firefox για τα Windows 10 είναι βασισμένος πάνω στην έκδοση 40 και έχει ένα ανανεωμένο look, το οποίο σύμφωνα με τη Mozilla είναι γεμάτο από πολλές μικρές βελτιώσεις στο interface, μαζί με μερικές μεγαλύτερες αλλαγές και περισσότερο χώρο για να προβάλλεται το περιεχόμενο του διαδίκτυο.

     

    Η νέα αυτή έκδοση επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να βλέπουν τα αποτελέσματα της αγαπημένης τους μηχανής αναζήτησης από την γραμμή αναζήτησης στην taskbar του λειτουργικού συστήματος.

     

    "Όταν ο χρήστης κάνει μια αναζήτηση, τα Windows 10 ανοίγουν τον εξ' ορισμού φυλλομετρητή o οποίος εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο Bing. Όταν όμως γίνει ο Firefox ο εξ' ορισμού φυλλομετρητής, όλες οι αναζητήσεις από την taskbar θα εμφανίζονται στον Firefox με την μηχανή αναζήτησης που εσείς έχετε δηλώσει."

     

    W10 En

     

    Η Mozilla πρόσφατα δήλωσε ότι η Microsoft δεν λάμβανε υπόψη τις προτιμήσεις των χρηστών για τον εξ' ορισμού φυλλομετρητή κατά την αναβάθμιση σε Windows 10 σε μια προσπάθεια να προωθήσει τον δικό της Edge και την κατηγόρησε ότι επίτηδες έκανε δύσκολη την αλλαγή αυτών των ρυθμίσεων.

     

    Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι στην ανάρτηση της Mozilla για την κυκλοφορία του Firefox, υπάρχει και η σχετική βοήθεια για όσους χρήστες θα ήθελαν να αλλάξουν τον εξ' ορισμού φυλλομετρητή, φυσικά σε Firefox.

     

    Η Mozilla επίσης ανακοίνωσε ότι εισαγάγει νέα διαδικασία για τα πιστοποιητικά για να κάνει την περιήγηση στο διαδίκτυο πιο ασφαλή. Στις επόμενες εκδόσεις του Firefox, όποιο πρόσθετο δεν είναι πιστοποιημένο θα απενεργοποιείται.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.