Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H MSI ανακοίνωσε τα νέα BIOS  για τις μητρικές της με υποστήριξη για τους "Kaby Lake"

    Η MSI, ανακοίνωσε ότι όλες οι μητρικές της με το chipset της σειράς 100 της Intel θα υποστηρίζουν πλήρως τους νέους επεξεργαστές  της Intel με το LGA 1151 socket. 

     

    Οι νέες ενημερώσεις του BIOS είναι διαθέσιμες στην επίσημε ιστοσελίδα της MSI. Με τα νέα BIOS, οι κάτοχοι αυτών των μητρικών θα μπορούν έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των νέων επεξεργαστών της Intel, όπως υψηλότερες ταχύτητες και καλύτερη συμβατότητα. Η MSI συνεχίζει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, διατηρώντας παράλληλα την ελκυστική εμφάνιση αλλά και την αξιοπιστία στις μητρικές της της σειράς 100.

     

    Όπως είναι φυσικό αναμένουμε και τις ανακοινώσεις και των υπόλοιπων εταιριών για τις ενημερώσεις BIOS, αφού οι Kaby Lake είναι προ των πυλών. Ακολουθεί η λίστα των GAMING μητρικών  Z170/B150/H110 με υποστήριξη της νέας γενιάς επεξεργαστών της Intel και ο αριθμός έκδοσης των νέων BIOS :

     

    115a.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.