Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Noctua επεκτείνει τη σειρά chromax.black με νέες λύσεις ψύξης για CPU

    Η Noctua επέκτεινε τη σειρά chromax.black με τις μαύρες εκδόσεις των βραβευμένων ψυκτρών CPU, NH-D15S και NH-U9S. Κρατώντας την επιτυχημένη φόρμουλα των πρωτότυπων μοντέλων, οι νέες εκδόσεις chromax.black με τους μαύρους ανεμιστήρες και ψύκτρες με μαύρη επένδυση συνδυάζουν την ίδια "ήσυχη" απόδοση ψύξης με μια κομψή εμφάνιση.

     

    Quote

    Οι ψύκτρες μας chromax.black έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη σειρά με άλλα μοντέλα. Με τις NH-D15S και NH-U9S, η γραμμή chromax.black περιλαμβάνει τώρα ένα κορυφαίο μοντέλο διπλού πύργου με εξαιρετική συμβατότητα, καθώς και ένα συμπαγές ψυγείο κατηγορίας 9 cm που είναι ιδανικό για συνθέσεις PC περιορισμένου χώρου.

     

    large.ey2p9hbFlfaNl0ZV.jpglarge.9Mkp6cv6VLVOSE8Z.jpglarge.9d971bY3HMuhr5ER.jpglarge.5vl82QKxZdYFlinr.jpglarge.5kre5bSEvYwkAUe3.jpg

     

    Οι νέα μοντέλα NH-D15S chromax.black και NH-U9S chromax.black είναι πανομοιότυπα με τα κανονικά μοντέλα, εκτός από το χρώμα: Διαθέτουν ψύκτρα με μαύρη επίστρωση, μαύρους ανεμιστήρες με μαύρα αντικραδασμικά μαξιλάρια, μαύρα κλιπ ανεμιστήρα και μαύρα εξαρτήματα στήριξης, είναι κυριολεκτικά μαύρο από άκρη σε άκρη. Χάρη στις διεξοδικές βελτιστοποιήσεις του υλικού επίστρωσης και της διαδικασίας, τα μοντέλα chromax.black παρέχουν την ίδια, διάσημη απόδοση αθόρυβης ψύξης με τα κανονικά, μη επικαλυμμένα αντίστοιχα.

     

    Το μοντέλο NH-D15S είναι μια ασύμμετρη έκδοση μονού ανεμιστήρα του βραβευμένου NH-D15. Χάρη στον ασύμμετρο σχεδιασμό του, το NH-D15S διαγράφει την κορυφαία υποδοχή PCIe στις περισσότερες μητρικές κάρτες μΑΤΧ και ΑΤΧ. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση ενός ανεμιστήρα και τα χαμηλότερα πτερύγια εσοχής εγγυώνται 100% συμβατότητα RAM με μονάδες μνήμης ύψους έως 65 mm. Οι χρήστες που διαθέτουν αρκετό χώρο μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν το ψυγείο είτε με ανεμιστήρα 120 mm είτε στρογγυλό 140 mm στη στοίβα των μπροστινών πτερυγίων για περαιτέρω βελτιωμένη απόδοση σε λειτουργία διπλού ανεμιστήρα.

     

    Το μοντέλο NH-U9S είναι ένα συμπαγές premium ψυγείο σε κλασικό μέγεθος 9 cm. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός του με 5 σωλήνες θερμότητας παρέχει ισχυρή απόδοση αθόρυβης ψύξης και "πάτημα" 95x95mm. Το NH-U9S διαγράφει τις υποδοχές RAM και PCIe σε όλες τις τρέχουσες μητρικές, συμπεριλαμβανομένων των μΑΤΧ και ITX. Σε συνδυασμό με το ύψος 125 mm, αυτό καθιστά το NH-U9S μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση με εξαιρετική συμβατότητα θήκης, RAM και PCIe.

     

    Εκτός από τις νέες ψύκτες CPU, η Noctua παρουσίασε επίσης σετ λιανικής πώλησης των επώνυμων καφέ αντικραδασμικών μαξιλαριών για ανεμιστήρες 200, 140, 120, 92 και 80 mm για πελάτες που θέλουν να τονίσουν τους ανεμιστήρες και τις ψύκτρες της γραμμής chromax με μια μικρή πινελιά με τα κλασικά χρώματα της Noctua. Κάθε σετ περιέχει 16 μαξιλάρια για έως και δύο ανεμιστήρες.

     

    Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής του κατασκευαστή είναι οι εξής:

    • NH-D15S chromax.black: EUR 89.90 / USD 89.90 NH-U9S chromax.black: EUR 64.90 / USD 64.90

    • NA-SAVP1 anti-vibration pads for 140mm & 120mm fans: EUR 6.90 / USD 6.90

    • NA-SAVP3 anti-vibration pads for NF-A15: EUR 6.90 / USD 6.90

    • NA-SAVP5 anti-vibration pads for 92mm & 80mm fans: EUR 6.90 / USD 6.90

    • NA-SAVP6 anti-vibration pads for 200mm fans: EUR 6.90 / USD 6.90


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.