Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Plextor ανακοίνωσε τους M8Se NVMe TLC SSDs

    Στη φετινή CES η Plextor ανακοίνωσε τη νέα σειρά SSD, την M8Se η οποία θα ακολουθεί το πολύ δημοφιλές από ότι φαίνεται πρωτόκολλο NVMe, θα είναι κατασκευασμένοι στα 15nm, με 3-bit-per-cell TLC μνήμες της Toshiba. Θα κυκλοφορήσουν σε χωρητικότητες των 128 GB, 256 GB, 512 GB και 1TB, και θα διαθέτουν τον ελεγκτή Eldora της Marvell.

    1484041043831.jpg

    Οι νέοι μεσαίας κλάσης NVMe SSDs θα διαθέτουν την νέου σχεδιασμού ψύκτρα που σύμφωνα με την Plextor παρέχει 20 τις εκατό βελτιωμένη ψύξη μειώνοντας έτσι την πιθανότητα του throttling. Το φαινόμενο throttling, κατά το οποίο ο SSD μειώνει τις ταχύτητες λόγω υπερθέρμανσης, είναι πολύ συνηθισμένο στους NVMe SSDs και ειδικά σε αυτούς που φοράνε τον ελεγκτή Eldora της Marvell όπως οι M8Pe .

     

    1484041043950.jpg

     

    Η κάρτα αυτή θα διαθέτει και μπλε φωτισμό και θα είναι διαθέσιμος και με το μοντέλο M8PeGN σε μορφή Μ.2 χωρίς ψύκτρα.

    Παρακάτω ακολουθεί πίνακας με τα μοντέλα και τις ταχύτητές τους αναλυτικά:

     

    Screenshot.png

     

    Η Plextor θα κυκλοφορήσει τελικά οκτώ μοντέλα για τους δύο διαφορετικού τύπους των M8Se drives. Το M8Se δεν θα κυκλοφορήσει σε M.2 με ψύκτρα ακόμα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία τους τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο όπου αναμένονται να έχουν χαμηλότερες τιμές από τους M8Pe SSDs.

     

    6d209721cc89.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.