Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Quantic Dream ίσως σχεδιάζει τον επόμενο Star Wars τίτλο

    Οι θιασώτες του κόσμου του Star Wars και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχουν βάσιμες υποψίες ότι η Quantic Dream σχεδιάζει τον επόμενο Star Wars τίτλο που θα οδηγείται από κάποια ιστορία.

     

    Η Quantic Dream, το στούντιο πίσω από εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά και παιχνίδια που βασίζονται σε ιστορίες, όπως το Detroit Become Human και το Beyond Two Souls, θα μπορούσε να αναπτύξει ένα παιχνίδι Star Wars. Τα νέα έρχονται μέσω ενός tweet από αξιόπιστο πληροφοριοδότη (για θέματα Battlefield και Call of Duty) Tom Henderson. Ενώ ο Henderson δεν είπε ξεκάθαρα ότι το επόμενο παιχνίδι της QD σχετίζεται με το Star Wars, δημοσίευσε μια εικόνα που οδήγησε πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι αυτό τελικά συμβαίνει.

    Αυτή η φήμη έρχεται σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την Quantic Dream. Το στούντιο του David Cage επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ήθελε να εκδόσει μόνο του τα δικά του παιχνίδια. Η Lucasfilm Games θα μπορούσε να αδειοδοτήσει την πνευματική ιδιοκτησία του Star Wars στην Quantic Dream, παρόμοια με τα σχέδιά της με την EA και την Ubisoft. Η QD δηλώνει ότι η τελευταία της κίνηση είναι να "διατηρήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της, να συνεχίσει να εργάζεται σε καινοτόμα και ακόμη πιο φιλόδοξα έργα, να αντιμετωπίσει μεγαλύτερες προκλήσεις και να δημιουργήσει το απροσδόκητο".

     

    Ένα νέο παιχνίδι της Quantic Dream αναφέρθηκε στη μαζική διαρροή GeForce Now με την κωδική ονομασία "Project QD Next".

     

    Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι ένας από τους επόμενους τίτλους του Quantic Dream θα έχει μικροσυναλλαγές. Θα μπορούσε ο αναφερόμενος τίτλος να αφορά στο σύμπαν του Star Wars;

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.