Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Scythe παρουσιάζει την νέα της ψύκτρα Ninja 4 CPU

    H Ninja 4 παραμένει πιστή στη βασική ιδέα της σειράς Ninja εστιάζοντας στις δυνατότητες της ψύκτρας στη παθητική και ημι-παθητική ψύξη. Ενισχύοντας αυτήν την ιδέα, διαθέτει ένα νέο ανεμιστήρα, τον GlideStream 120 PWM, με έναν ειδικό ελεγκτή, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ τριών ταχυτήτων περιστροφής.

     

    Οι χαμηλές στροφές του έχουν ρυθμιστεί για ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία όπου οι στροφές είναι μεταξύ 300 και 800 ανά λεπτό και είναι ουσιαστικά τελείως αθόρυβος με τα επίπεδα θορύβου να κυμαίνονται στα 4,0 με 12,5 dBA. Στις μεσαίες στροφές καλύπτονται οι ανάγκες των περισσοτέρων χρηστών όπου οι στροφές έχουν ένα μεγαλύτερο εύρος από τις 300 έως και τις 1.150 ανά λεπτό. Οι χρήστες που ψάχνουν την μέγιστη απόδοση της ψύκτρας θα την βρουν στις γρήγορες στροφές του ανεμιστήρα που κυμαίνονται από τις 300 έως και τις 1.500 ανά λεπτό.

     


    Side View 1

     

    O GlideStream 120 PWM που περιλαμβάνεται στη συσκευασία επηρέασε τον σχεδιασμό της ψύκτρας με την γκρίζα φτερωτή και το μαύρο πλαίσιο. Η Scythe έκανε πολλές μετατροπές στο δομικό σχεδιασμό της Ninja 4 περνώντας και τα 6 heatpipes των 6 mm μέσα από τη χάλκινη βάση της, η οποία όπως και τα heatpipes είναι επινικελωμένα.

     

    Χάρις στις μετατροπές αυτές καθώς και σε άλλες διορθώσεις το βάρος της μειώθηκε κατά 175 γραμμάρια, σε 905 γραμμάρια, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοσή της. Όσοι χρήστες επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση ή περαιτέρω μείωση του θορύβου μπορούν να τοποθετήσουν έναν επιπλέον ανεμιστήρα με τα επιπλέον clips που περιλαμβάνονται.

     


    Heatsink

     

    Η backplate της Ninja 4 βασίζεται πάνω στο Hyper Precision Mounting System (H.P.M.S) σύστημα της Scythe για εύκολη και σίγουρη τοποθέτηση. Η συμβατότητα με τα διάφορα sockets περιλαμβάνει τα AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 and FM2+ της ΑMD™ αλλά και τα LGA775, LGA1150, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011 and 2011-v3 της Intel™. Επιπλέον του συστήματος τοποθέτησης, περιλαμβάνεται ένα κατσαβίδι, δύο σετ από clips, θερμοαγώγιμη πάστα και το εγχειρίδιο χρήσης.

     

    Η Scythe Ninja 4 (Model No. SCNJ-4000) είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 37,50 χωρίς τους φόρους.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.