Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Scythe παρουσιάζει τη νέα έκδοση της ψύκτρας Kodati για socket AM1

    Επιτέλους οι κάτοχοι των επεξεργαστών AMD με socket AM1 μπορούν να αντικαταστήσουν τη stock ψύκτρα με την πιο δυνατή Kodati Rev. B. H νέα έκδοση κληρονομεί τα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη που έχουν τα υπόλοιπα sockets, κάτι τυπικό για την Scythe. H ψύκτρα της Scythe, Kodati, απευθύνεται σε συστήματα HTPC και Mini-ATX, όπου το μέγεθος και το βάρος της ψύκτρας είναι σημαντικά. Έχοντας ύψος μόλις 34 mm και βάρος 180 gr. η Scythe Kodati Rev. B μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα compact συστήματα.

     

    Αυτό επιτεύχθηκε χάρις την τεχνολογία Stealth Fan Mounting Structure (S.F.M.S), όπου ο προεγκατεστημένος ανεμιστήρας βρίσκεται ανάμεσα στα αλουμινένια fins και στη χάλκινη βάση. Έτσι επιτυγχάνεται γρήγορη απαγωγή θερμότητας στην οποία βοηθάνε και τα δύο χάλκινα heatpipes με πάχος 6 mm. Χάρις την υποστήριξη PWM, ο ανεμιστήρας μπορεί να αυξομειώσει τις στροφές του από τις 800 έως και τις 3.300 ανά λεπτό. Η ροή αέρα κυμαίνεται από τα 10,2 έως και 42,2 m3/h (6,0~24,82 CFM) ανάλογα με τις στροφές. Τα επίπεδα θορύβου ξεκινάνε από τα αθόρυβα 8.2 dBA έως και τα 32,5 dBA που μόλις ακούγονται.

     


    COOLER

     

    Η συμβατότητα της Kodati περιλαμβάνει για την AMD τα AM1(FS1b), AM2+, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 και FM2+ και τα LGA775, LGA1150, LGA 1155 και LGA1156 για την Intel™. Η εγκατάσταση είναι εύκολη με το σύστημα Screw (E.I.S) που επιτρέπει την γρήγορη τοποθέτηση με βίδες χωρίς να χρειάζεται backplate. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται θερμική πάστα, εγχειρίδιο και όλα τα κλιπ τοποθέτησης.

     

    Η ψύκτρα Scythe Kodati Rev. B (Model No. SCKDT-1100) είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή στα 19,70 € χωρίς φόρους.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.