Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H SeaSonic κυκλοφορεί το καινοτόμο Connect 750W τροφοδοτικό

    Στην Computex 2019 η SeaSonic επέδειξε ίσως την εξυπνότερη ιδέα για τροφοδοτικά με το Connect PSU, το οποίο εξαλείφει το χάος των καλωδίων που ξεκινούν από το τροφοδοτικό εντός του κουτιού του υπολογιστή. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αρθρωτό power connector που τοποθετείται στο πλάι του κουτιού, πίσω από τη μεταλλική βάση της μητρικής, το οποίο παρέχει όλες τις βασικές συνδέσεις τροφοδοσίας, ενώ το ίδιο συνδέεται με την κύρια μονάδα του τροφοδοτικού με ένα μοναδικό καλώδιο. Το τροφοδοτικό που μόλις ανακοίνωσε η SeaSonic σηματοδοτεί την εμπορική κυκλοφορία της ιδέας Connect. Πρόκειται για το SSR-750FA, ένα μοντέλο 750W.

     

    large.i4a7pfaQfmOrrD4v.jpglarge.a39X7yZ2f9VNnn41.jpg

     

     

    large.BRDO7dKcGgupsopM.jpglarge.FEt1whgFnsr5D760.jpg

     

    Η κύρια μονάδα του SeaSonic Connect SSR-750FA είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη εκδοχή του Prime 750W, με διαστάσεις μήκους 14cm. Διαθέτει ένα μόνο μεγάλου διαμετρήματος καλώδιο, το οποίο το συνδέει με το άρθρωμα "Connect". Από το άρθρωμα "Connect" μπορούν να συνδεθούν όλα τα υποσυστήματα του υπολογιστή, επιτρέποντας όμως άριστη διαχείριση και απόκρυψη των καλωδίων, καθώς όλα ξεκινούν από το "Connect" που βρίσκεται κρυμμένο στο "τυφλό" πλαϊνό μέρος του κουτιού!

     

    Κατά τα άλλα, το SeaSonic Connect 750W διαθέτει single +12V rail, 80 Plus Gold πιστοποίηση, DC to DC switching, όλες τις τυπικές ηλεκτρολογικές προστασίες και έναν ανεμιστήρα 135mm με τεχνολογία fluid dynamic bearing. Το άρθρωμα "Connect" διαθέτει 24-pin ATX, δύο 4+4 pin EPS, τέσσερα 6+2 pin PCIe power, 8-10 SATA power και μέχρι τρία 4-pin Molex.

     

    Η SeaSonic παρέχει 10ετή εγγύηση για το τροφοδοτικό.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.