Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H SeaSonic παρουσίασε τη ναυαρχίδα των τροφοδοτικών της, το Prime Titanium

    Μία από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τροφοδοτικών η SeaSonic παρουσίασε τη νέα σειρά τροφοδοτικών Prime Titanium η οποία είχε αρχικά ανακοινωθεί στην φετινή CES. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τροφοδοτικά των 850W, 750W, 650W και 600W.

     

    53a.jpg

     

    H εταιρία παρουσίασε το μοντέλο των 850W στην Computex 2015. Όπως προδίδει και το όνομα το τροφοδοτικό αυτό έχει πιστοποίηση αποδοτικότητας 80 Plus Titanium. Το τροφοδοτικό αυτό έχει μία από τις χαμηλότερες τιμές του φαινόμενου ripple, το οποίο με απλά λόγια είναι μία κυμάτωση στο ρεύμα, η οποία παράγεται κατά τη μετατροπή του από εναλλασσόμενου σε συνεχές, και είναι σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μόλις στα 20 mV.

     

    MG_1934.jpg85006.jpg

     

    Το Prime Titanium 850W έχει δυνατότητα συνεχούς παροχής τάσης για διακοπές ρεύματος μέχρι και 30 ms, προστατεύοντας έτσι το σύστημά μας από μικροδιακοπές πχ. κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

     

    Ο υβριδικός ανεμιστήρας του στα 140 mm ξεκινάει μετά από ένα συγκεκριμένο φορτίο, καθιστώντας το αθόρυβο, όταν δεν είναι φορτωμένο το σύστημα. To Prime Titanium διαθέτει modular καλωδίωση με αρκετά καλώδια για να τροφοδοτήσει μέχρι και τρεις κάρτες γραφικών και μία μητρική με δύο βύσματα των 8-pin EPS.

     

    Πηγή : techpowerup


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.