Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Sharkoon ανακοινώνει μία νέα εξωτερική θήκη δίσκου με σύνδεση USB 3.1

    Η θήκη QuickStore Portable USB 3.1 προσφέρει μία κομψή θήκη για δίσκο SATA HDD ή SSD. O εσωτερικός ελεγκτής παρέχει υποστήριξη για SATA 3 και είναι συμβατός και με SATA 2 και SATA 1. H σύνδεσή του γίνεται μέσω θύρας micro USB-B. Η θήκη αυτή υποστηρίζει και το πρωτόκολλο Windows 8 UASP (USB Attached SCSI) και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 10 gigabits το δευτερόλεπτο.

     

    Μπορεί να δεχθεί δίσκους μέχρι 9,5 mm και η συναρμολόγησή του γίνεται σε λίγα βήματα και δεν χρειάζεται εργαλεία. Απλώς ξεκλειδώνετε το πλαίσιο και σύρετε προς τα έξω τον δίσκο. Με το μαύρο brushed αλουμινένιο κάλυμμα η θήκη QuickStore Portable USB 3.1 έχει πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Για την ένδειξη λειτουργίας υπάρχει ένα μπλε LED. Η θήκη έχει διαστάσεις 134 x 85 x 14 mm και βάρος 51 γραμμάρια. Στη συσκευασία περιέχεται οδηγίες και ένα καλώδιο USB 3.1 cable (type-A plug σε micro-B port).

     

    93d

     

    93c

     

    93b

     

    Παράλληλα με την κυκλοφορία της θήκης QuickStore Portable USB 3.1 η Sharkoon παρουσιάζει και μία PCIe κάρτα επέκτασης για PC. H κάρτα υποστηρίζει PCIe 2.0 aκαι PCIe 3.0 και είναι διαθέσιμη με δύο εξωτερικές θύρες USB 3.1 (type-A). Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 10 Gbit/s. Η κάρτα αυτή επιτρέπει εύκολη σύνδεση σε συσκευές USB 3.1 και είναι συμβατό και με USB 3.0 και USB 2.0. Υποστηρίζονται τα Windows 7 και τα Windows 8 και 8.1 και στη συσκευασία περιέχεται και ένα CD με τους οδηγούς και ένα εγχειρίδιο σε PDF.

     

    93e

     

    Η θήκη QuickStore Portable USB 3.1 έχει προτεινόμενη τιμή 34,99 € και η Sharkoon USB 3.1 Host Controller Card επίσης διατίθεται στην ίδια τιμή.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.