Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Sony γιορτάζει τα 40 χρόνια του Walkman

    To Sony Walkman TPS-L2 κυκλοφόρησε πριν από 40 χρόνια και άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος άκουγε μουσική. H σειρά προϊόντων "Walkman" αποτελεί ίσως το πιο εμβληματικό δημιούργημα της Sony με εκατοντάδες συσκευές να φέρουν αυτό το όνομα στο πέρασμα των τελευταίων 40 ετών. 

     

    DSCF7047.jpg

     

    Για να γιορτάσει την ιστορία του Walkman, η Sony δημιούργησε μια έκθεση στο Τόκιο με τίτλο "Walkman in the Park". To κύριο σημείο της έκθεσης δεν ήταν απλώς να επιδείξει τις παλιές συσκευές Walkman, αλλά να παρουσιαστεί η εμπειρία της χρήσης ενός Walkman και τα συναισθήματα που δημιουργούσε στον χρήστη. Οι επισκέπτες μπορούσαν να ακούσουν μουσική από κασέτες με χρήση φτηνών πλαστικών ακουστικών, σαν και αυτά που οι παλιότεροι από εμάς χρησιμοποιούσαμε στον δρόμο ή στα ταξίδια μας. 

     

    DSCF7050.jpg

     

    DSCF7055.jpg

     

    DSCF7056.jpg

     

    DSCF7058.jpg

     

    DSCF7059.jpg

     

    DSCF7080.jpg

     

    DSCF7068.jpg

     

    DSCF7074.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.